HydePark - Kto się zna na muzyce?
anjas - Nie 13 Gru, 2009 Temat postu: Kto się zna na muzyce? Poszukuję pilnie osoby, która ma wykształcenie muzyczne.
Na tyle dobre, żeby zweryfikować materiał multimedialny z zakresu przedmiotu Muzyka dla szkoły podstawowej (a więc nie jakaś wiedza tajemna jeśli ktoś jest w temacie).
Sprawa pilna. Jeśli znacie kogoś takiego to naprawdę będę wdzięczny. Myślę, że na to sprawdzenie trzeba poświęcić 2, max 3 godziny, najlepiej jeszcze dziś.
Aha, materiał do zweryfikowania jest dostępny z internetu, więc nie musi to być ktoś z Wawy albo okolic.
Szczegóły na priv.
Oczywiście mam budżet na zapłatę takiej osobie , na pomukach się nie skończy.
Będę bardzo wdzięczny za pomoc.
Misiek_lbn - Nie 13 Gru, 2009
jest osoba z takim wykształceniem, ale mało jest już jej na forum...
Jakarti - Nie 13 Gru, 2009
od kiedy Jimek ma wykształcenie pedagogiczne w temacie muzyka ?
EOT.
wiem że ma muzyczne i myślałem że o to tylko chodzi, sorka
Jakarti - Nie 13 Gru, 2009
anjas napisał/a: | zweryfikować materiał multimedialny z zakresu przedmiotu Muzyka dla szkoły podstawowej |
...
anjas napisał/a: | Poszukuję pilnie osoby, która ma wykształcenie muzyczne. |
reszta była mi zbędna już
przepraszam no !
chciałem dobrze
k-mart - Nie 13 Gru, 2009
Martin h zna sie na muzyce, on najwiecej teledyskow zna.
anjas - Nie 13 Gru, 2009
spoko, spoko... to właściwie nie koniecznie musi być nauczyciel. Wystarczy, żeby znał się na temacie i potrafił znaleźć ewentualne błędy w opisie (teoria) jak i w obrazach i animacjach.
O Jimku oczywiście pomyślałem, ale szczerze mówiąc wiem, że jest mocno zajęty i nie chcę go atakować takimi drobiazgami.
martin.h - Nie 13 Gru, 2009
Wiem jak wygląda klucz wiolinowy, czy to wystarczy?
Bart - Nie 13 Gru, 2009
martin najlepiej stroi gitary do hardkoru!
martin.h - Nie 13 Gru, 2009
bart napisał/a: | martin najlepiej stroi gitary do hardkoru! |
Rudello - Nie 13 Gru, 2009
Jakarti napisał/a: | od kiedy Jimek ma wykształcenie pedagogiczne w temacie muzyka ?
| Tak na przyszlosc... wykształcenie muzyczne czyli to o czym pisze Andrzej uzyskujesz po skończeniu podstawówki i szkoły drugiego stopnia
Jakarti - Pon 14 Gru, 2009
Michal napisał/a: | Tak na przyszlosc... wykształcenie muzyczne czyli to o czym pisze Andrzej uzyskujesz po skończeniu podstawówki i szkoły drugiego stopnia |
no ok rozumiem ale czy Jimek jest w stanie zweryfikowac program nauczania w podstawowce?
bo teorteycznie ja tez moge uczyc angielskiego bo pozdawalem cambridge rozne..
pomyslalem raczej o doswiadczeniu.
M - Pon 14 Gru, 2009
temat ma pytanie w tytule.
Kto się zna na muzyce?
Ale widze ze kolejny temat "eskpercki" nam sie zrobil.
Jakarti - Pon 14 Gru, 2009
to zamknij
|
|
|