czy ktoś z oklic Radomia moze ustawić się z właścicielem i ocenić czy warto to brać?
daje pomógłAnonymous - Pon 21 Gru, 2009 NIE KUPUJ tego gówna!!!!
- nie praktyczny
- dachy ciekną nawet jak są szczelne
zreszta zapytaj Vlodarskiego !!!!saxorulez - Pon 21 Gru, 2009 to nie dla mnie.. koleżanka z pracy się uparła na cabrio koniecznie w automacie i C3 to jest ideał dla niejBart - Pon 21 Gru, 2009 ładna?
Anonymous - Pon 21 Gru, 2009 tj dupa a nie cabrio .... jest to tak wg mnie nie praktyczne i nieudane auto, ze szkoda gadać .... ale jak taki sobie wymyśliła i takiego pragnie to oczywiście niech bierze Vlodarsky - Pon 21 Gru, 2009 również odradzam - potocznie zwany ponton a skrzynia sprawdziła się tylko i wyłącznie w jednym aucie !! była niezawodna i szybsza niż DSG (C2 lagadulli) w każdym innym samochodzie ta skrzynia to utrapienie. Ale jak się uparła a Ty chcesz jej pomóc no to wiesz możesz na mnie liczyć jak już miałbyś się po niego wybierać.saxorulez - Pon 21 Gru, 2009 na razie chodzi o oględziny na miejscu, potem będize serwis u Ciebie bo już ją przekonałem k-mart - Pon 21 Gru, 2009 a ja polecam, c2 pluriel jest genialnym hothatchem.
Niezawodny, skrecajacy bez dachu.
Aczkolwiek polecam zwrocic uwage na glowice, wiekszosc uzytkownikow tuz po kupnie zaczyna ja szlifowac i polerowac.Vlodarsky - Pon 21 Gru, 2009
k-mart napisał/a:
c2 pluriel
k-mart - Pon 21 Gru, 2009 nie znasz sie na citroenach, to jedno i to samo!Vlodarsky - Pon 21 Gru, 2009
k-mart napisał/a:
nie znasz sie na citroenach, to jedno i to samo!
Jak dacia i R5 ?
C3 Pluriel jest to ładna mydelniczka, ale pomysł na otwieranie dachu to pomyłka podobnie jak jego szczelność oraz ta skrzynia z opóźnionym zapłonem.k-mart - Pon 21 Gru, 2009 Jakos nie pamietam bys mial jakakolwiek stycznosc z marka citroen.
Ja za to od wielu lat projektuje silnik dla koncernu psa, przez co sa jakie sa.Vlodarsky - Pon 21 Gru, 2009
k-mart napisał/a:
Ja za to od wielu lat projektuje silnik dla psa, przez co sa jakie sa.
czy to ten pies ? k-mart - Pon 21 Gru, 2009 pierdole to, lece na silke i przy okazji zastanowie sie czy tloki w najnowszym c2r2megamaxatak maja byc z utwardzonej tektury czy z plastelinyVlodarsky - Pon 21 Gru, 2009
k-mart napisał/a:
zapinam w kalesony to, lece na silke i przy okazji zastanowie sie czy tloki w najnowszym c2r2megamaxatak maja byc z utwardzonej tektury czy z plasteliny
a więc zepsuliśmy temat o C3 Pluriel.
Proponuje Ci Łukasz zamknąć i otworzyć jak coś będzie wiadomo.