Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [s] Call of duty modern warfare 2 na PC
saxorulez - Pon 28 Gru, 2009 Temat postu: [s] Call of duty modern warfare 2 na PCNowa gra w pudełku z folią nigdy nie otwierana, pachnie choinką
Sprzedam za 100 PLN a z największą chęcią zamienię z dopłata na to samo ale na XBOXaPiTT - Pon 28 Gru, 2009 wystaw na allegro, najszybciej sprzedasz
mój ojciec zaraz jak wyszła to ją kupił, przeszedł całą grę i sprzedał chyba za 80zł. saxorulez - Pon 28 Gru, 2009 no będę wystawiała le chce dać szansę kolegomPiTT - Pon 28 Gru, 2009
saxorulez napisał/a:
no będę wystawiała le chce dać szansę kolegom
znowu Ci się stara do kompa dorwała?
anjas - Pon 28 Gru, 2009
PiTT napisał/a:
mój ojciec zaraz jak wyszła to ją kupił, przeszedł całą grę i sprzedał chyba za 80zł.
Grę (fabułe) można przejść spokojnie w 1 dzień. Bez napinania.
Ale prawdziwa zabawa zaczyna się kiedy gra się po sieci. Naprawdę wypas.k-mart - Pon 28 Gru, 2009 Jestem zainteresowany powodem sprzedazy.
Co do gry, to eM sie skusi!saxorulez - Pon 28 Gru, 2009 k-mart,
powodem są szwajcarzyk-mart - Pon 28 Gru, 2009 wywoluje eM'a na tablice!206 Gti - Pon 28 Gru, 2009 Ja sie zgłaszam jako kandydat na osobę gotową przyjąc ten przemiot w ramach świątecznego dobrego uczynku Saxorulezzzza saxorulez - Pon 28 Gru, 2009 206 Gti,
możemy dokonać wymiany handlowej, gra w zamian za jeden banknot o nominale 100 PLN (z podpisem Hanny Gronkiewicz Waltz)gaugan - Pon 28 Gru, 2009 Lukasz, podobno w Zlotych Tarasach jest jakis sklep, gdzie wymieniaja gry za mala doplata. Sprobuj tam.
btw, mam COD na PS3, mistrz gierka
pzdrpP - Pon 28 Gru, 2009
gaugan napisał/a:
Lukasz, podobno w Zlotych Tarasach jest jakis sklep, gdzie wymieniaja gry za mala doplata. Sprobuj tam.
o wiele bardzije polecam http://www.swiat-gier.com/ - wiekszy wybor..ale nie wiem czy pc mają k-mart - Pon 28 Gru, 2009 gra juz sprzedana, kupil eM.
mozna zamknac
M - Pon 28 Gru, 2009 dementuje...k-mart - Pon 28 Gru, 2009 trzymam Cie za slowo, gdy sam kiedys wklejales linka do mf2 z jakas ruska mapa twierdzac, ze napewno kupisz gdy sie ukaze.
Jak to sie stalo, ze nie doszlo do kupna?