k-mart - Pon 11 Sty, 2010 Temat postu: [F] Druzyna A
wiedzialem ze ktos to kiedys nakreci.
wyglada huyowo.Barejka - Pon 11 Sty, 2010 kochalem ten serial w dziecinstwie PGmaster - Pon 11 Sty, 2010 No trailer kiepskawy.
Ze wzgledu na sentyment do serialu z mojego dziecinstwa wybiore sie na film ale nie oczekuje po nim za wiele
No moze do kina nie pojde ale obejrze na pewno.k-mart - Pon 11 Sty, 2010
PGmaster napisał/a:
No trailer kiepskawy.
Ze wzgledu na sentyment do serialu z mojego dziecinstwa wybiore sie na film ale nie oczekuje po nim za wiele
takie same wrazenie odnioslem po obejrzeniu trailerafydi - Wto 12 Sty, 2010 fatalne PGmaster - Wto 12 Sty, 2010 Zrobie maly OT. Z niecierpliwoscia czekam na ten film "Expendables". Sporo aktorow filmow akzji z lat 80-80. Bedzie sieczka!!!!!
Z niecierpliwoscia czekam na ten film "Expendables"
jak i ja. nie oczekuje zbyt wiele, ale zapewne bedzie zabawny.
obsada robi wrazenie, sami twardziele lat 90tych, ktorych za lat 90tych podziwialem.
ponoc nawet arnold oraz bruce twardy willis maja jakies male role.PGmaster - Wto 12 Sty, 2010
k-mart napisał/a:
nie oczekuje zbyt wiele
Nie oczekuje ze to bedzie nie wiadomo co, ale sam fakt zobaczenia samej smietanki lat 90 powoduje u mnie podniecenie
Szkoda tylko ze nie bedzie wsrod nich takich gwiazd ja Seagal, Van Damme, Bolo Yeung czy Chuck Norris qbus - Wto 12 Sty, 2010
ehs a nie ta popierdolka co jest teraz... dramat Bart - Wto 12 Sty, 2010 stary B.A. Baracus by całą nową drużynę A jednym szczałem pokonał!kubas - Wto 12 Sty, 2010 kurcze czy mi się wydaje czy on ma brandzolete od stacha na sobie ? KonradMK - Wto 12 Sty, 2010 http://forum.hothatch.org/viewtopic.php?t=5464 gaugan - Wto 12 Sty, 2010 czolg na spadochronie, kkkkuuuuuurwa mac, tego nie bylo nawet w orginale... M - Wto 12 Sty, 2010 Taka troche bajeczka, mozna obejrzec.
Przynajmniej coś mowią KonradMK - Wto 12 Sty, 2010