Panowie potrzebuje dane klatki DEVILA do saxo vts, Wymiart grubos rur itd......
Take zeby deski nie targac, u na na forum uzytkownik Siema ma taka klateczke
Czekam na fotki i dane
info na prv lub w postach albo vts@op.plKonradMK - Śro 13 Sty, 2010 Devil robi wydechy, czy klatka firmowana znaczkiem Devil to oryginał, czy jakiś fan fiction?GeKo - Śro 13 Sty, 2010 orginał, jeździły w pucharowych 106. Klatka wchodzi bez cięcia deski jest tak skonstruowana. Jedyne z czym będzie problem to z boczkami drzwi bo ona jest jakby to powiedzieć wyoblona w stronę drzwi.106 - Śro 13 Sty, 2010 w domu mam karte homologacyjna dla tej klatki... sa tam wymiary wszystkich
palakow... wieczorem moge dac zdjecie...Grzesiek VTS - Śro 13 Sty, 2010 EE tam boczki mam zapasowe wiec luzik, 106 pewnie pomogl lecie .martin.h - Śro 13 Sty, 2010 Siema ma devila i nie widziałem aby miał w boczkach coś powycinane.106 - Śro 13 Sty, 2010 internet internet... laczy ludzi...
dajesz pomuka
Tomcat - Śro 13 Sty, 2010 Grzesiek, co Ty kombinujesz ?vitesse - Śro 13 Sty, 2010 widzialem u niego kilka rur, zostały mu bo oszczednie robil centralne
no i te naklejki devila...
no własnie Grzesiek co Ty kombinujesz ?106 - Śro 13 Sty, 2010 moze z plastikowych pcv zlozy.. bedzie lekka
jak zaczynalem kjsy to chyba po kr jezdzil duzy fiat z klatka z pcv jarek-malopolska - Śro 13 Sty, 2010 hahaha, jeden ziom zajeżdżał do dziewczyny na wioske rajdowym sejem, to tubylcy(zwłaszcza sąsiadki) mówiły, że piniądz to on ma, bo to syn hydraulika... że tyle rur wozi w aucie... Grzesiek VTS - Śro 13 Sty, 2010
Tomcat napisał/a:
Grzesiek, co Ty kombinujesz ?
potrzeba do czarnego
Dalsze plany potem Tomcat - Czw 14 Sty, 2010 Samochodów rajdowych nie ubezpieczamy Grzesiek VTS - Czw 14 Sty, 2010 EEE ta jak trzeba to sie i ubezpieczy a jak bedzie klata to nie znaczy ze rajdowy dla ubezpieczyciela prawad Tomcat - Czw 14 Sty, 2010 zwyżka miliard procent