Jakarti - Pon 29 Maj, 2006 Temat postu: GOBLA idzie na calosc - bedzie mial zone! :)zebys ja kochal caaale zycie (tak jak swojego furaka albo bardziej)
zebys splodzil mnostwo malych maniakow hothatchowych
zebys mial piekny dom i garaz pelen hatchow
zebys nigdy nie pomyslal - zaluje
zebys ja nam kiedys przedstawil - i siebie przy okazji
zeby noc poslubna byla tak goraca jak wszystkie Twoje kochanki razem wziete
i zebys byl szczesliwy - tego Ci zyczy Jakarti lenny - Pon 29 Maj, 2006 no Gobla, witam w klubie!!!anjas - Pon 29 Maj, 2006 Ja tez gratuluje.
Popelnilem to samo 2 lata temu i nie narzekam
Problem tylko taki, że swojego ulubionego hatcha trzeba czasem oddawać żonie, albo jeździć z żoną i pozwalać sie objeżdżać wszelkiej maści lanosom 1.5 , bo jak się trochę dociśnie to zaraz jest avanti...
A poza tym wszystko super lenny - Pon 29 Maj, 2006 heheh
anjas,
oby to były największe minusy!Jakarti - Pon 29 Maj, 2006 ja jeszcze nie iwem o co kaman w tym wszystkim.. moze dlatego nie mam zony :D:D:Dlenny - Pon 29 Maj, 2006 jakarti!!
Ty musisz jeszce poczekać, w PL ślub można brać dopiero od 16 roku życia!
hehe
a raczej...
sesesese! :564:Anonymous - Pon 29 Maj, 2006 heheheeh
dzieki dzieki
Loko - Pon 29 Maj, 2006 To ja jeszcze raz Gratuluje.
Tylko powiedz swojej wybrance, ze jak nie będzie Cie puszczala na spoty, to...
Uhh marny jej los Anonymous - Pon 29 Maj, 2006 hehh ona to dobrze wie
niestety ja jeszcze tylko miesiac w krakowie bo potem ide na zaoczne studia wiec na spoty hh nie bede mogl wpadac
ale nie jest zle na forym bede anjas - Pon 29 Maj, 2006
lenny napisał/a:
jakarti!!
Ty musisz jeszce poczekać, w PL ślub można brać dopiero od 16 roku życia!
I to w przypadku panny, która ma bęben (tzn. są poważne względy społeczne) - w tym samym przypadku facet musi mieć 18 lat (bęben jego panny).
A jak nie ma bębna (poważnych względów społecznych) to panna musi mieć 18 a facet 21.
Wiem, bo to przerabiałem....
....kiedyś na uczelni.... Loko - Pon 29 Maj, 2006 Ale z którą koleżanką na uczelni to przerabiałeś Jakarti - Pon 29 Maj, 2006 bęben... lol... anjas czy Ty aby nie chcesz nam czegos powiedziec? ewetualnie swojej zonie? :D:D:D
ps moze wkrecisz syna na forum?anjas - Pon 29 Maj, 2006 no wiecie, nie zawsze byłem taki grzeczny i ułożony jak teraz , nigdy nic nie wiadomo strick - Pon 29 Maj, 2006 Gratulacje Gobla!Anonymous - Pon 29 Maj, 2006 Temat postu: Re: GOBLA idzie na calosc - bedzie mial zone! :)
Jakarti napisał/a:
zebys ja kochal caaale zycie (tak jak swojego furaka albo bardziej)
moja Marta np wie ze to jest nie mozliwe chodzi o to Kochanie bardziej niz auto