i w budżecie powinno się udać kupić nówkę sztukę Anonymous - Czw 14 Sty, 2010 Bart - Czw 14 Sty, 2010 id±c talej tym tropem - może minivan rwd?
Anonymous - Czw 14 Sty, 2010 GeKo - Czw 14 Sty, 2010 Nysa oldschool do dzi¶ pamiętam podróże z wujkiem przez kubalonkę zim± slajdami, to były czasy.Anonymous - Czw 14 Sty, 2010 Mój ojciec miał takiego pik apa rwd,fajne toto było-przesuwana scianka,3 lub 6 osobowy,3 biegowa skrzynka,zdobywałem w tym pierwsze szlify w off road
kubas - Czw 14 Sty, 2010
rabarbar napisał/a:
Mój ojciec miał takiego pik apa rwd,fajne toto było-przesuwana scianka,3 lub 6 osobowy,3 biegowa skrzynka,zdobywałem w tym pierwsze szlify w off road
heheheh ojciec mojej narzeczonej też miał takiego po pierwszym myciu zeszła cała farba z dachu a przez pierwszy rok ten samochód miał 3 remonty silnika pewnego razu jak zdjeli głowice to była szpara między tłokami a tulejami Anonymous - Czw 14 Sty, 2010 nasz sie chyba za bardzo nie psuł,ale to 3-4 latek był,do dzi¶ nie wiem do czego pierwszy bieg był bo ruszac spokojnie mozna było z 2 (a skrzynka była 3 biegowa)pit - Czw 14 Sty, 2010 DUŻY,EKONOMICZNY http://www.allegro.pl/ite...gaz_okazja.htmlAnonymous - Czw 14 Sty, 2010 no no wrzucajcie wrzucajcie moze co¶ kupimy PiTT - Czw 14 Sty, 2010 heheh beje Anonymous - Czw 14 Sty, 2010 kumpel dawno temu zrobił sobie granade z silnikiem V8 z rovera,3,5 albo 3,8 litra,jezu jak to zapyerdalało(,albo mi sie tak wydawało)