Techniczne - Anti-lift kit - Whiteline - kto może załatwić
PiTT - Pon 18 Sty, 2010 Temat postu: Anti-lift kit - Whiteline - kto może załatwićHej
jak w temacie
znalazłem dokładnie to co od jakiegoś czasu mnie wkurzało, stukanie przy mocnym ruszaniu i hamowaniu, okazało się że jest lekki ruch na łączeniu tego elementu z karoserią - czyli nie do końca powinno mieć wpływ sama wymiana, ale nie mam już pomysłu bo założone są pomiędzy specjalne podkładki, ale nadal widać że lekko się przesuwa do przodu lub do tyłu
pytanie czy ktoś ma możliwość załatwienie tych części?
i tak dobra cena bo w $ a w PL taka sama ale ojro
może ktoś coś takiego załatwić, nie mam konta na E beju
no chyba że ktoś jeszcze ma w PL możliwośćrasta - Pon 18 Sty, 2010 no jak co mogę ci to kupić ma problema PiTT - Pon 18 Sty, 2010
rasta napisał/a:
no jak co mogę ci to kupić ma problema
dzięki
a ile wysyłka może kosztować?
jak coś to bym Ci przelał całą kasę na konto
tylko jeszcze czekam na info czy na miejscu ktoś nie może tego załatwićrasta - Pon 18 Sty, 2010 Wysłałem już zapytanie ile wysyłka do PL
Ale nie powinno byc dramatu bo nie jest do duże.PiTT - Pon 18 Sty, 2010
rasta napisał/a:
Wysłałem już zapytanie ile wysyłka do PL
Ale nie powinno byc dramatu bo nie jest do duże.
zajebicho martin.h - Pon 18 Sty, 2010 PiTT, nie wiem jak w Golfie, ale w Subaru Anti-lift kit zmienia geometrię przedniego zawiasu na bardziej neutralną. Więc jeśli Golf jest podsterowny to plus dla Ciebie, będzie lepiej.
A prawda jest taka, że Whiteline to gówno PiTT - Pon 18 Sty, 2010
martin.h napisał/a:
A prawda jest taka, że Whiteline to gówno
jest jakaś alternatywa?Anonymous - Pon 18 Sty, 2010 kasują jak wsciekli-dodatkowy stabilizator whiteline do tyłu do clio,krzykneli w 4turbo cos koło 1000 zł-a to kawał wygiętego pręta i dogięte blaszkimartin.h - Pon 18 Sty, 2010
PiTT napisał/a:
martin.h napisał/a:
A prawda jest taka, że Whiteline to gówno
jest jakaś alternatywa?
Powerflex, ale nie wiem czy robią coś takiego.
Whiteline sam w sobie nie jest zły, ale ich jakość wykonania przeraża. Jak kupisz to nie zdziw się jak poliuretan będzie latał na boki w tym metalu, powodując luzy. Wtedy wiesz, że w fabryce mieli zły dzień saxorulez - Pon 18 Sty, 2010 Pitt,
zerknij czy to jest któryś z elementów od Powerflexa
http://www.powerflex.co.u...-%29-737/1.htmlkubas - Pon 18 Sty, 2010 na moje oko to to: Front Wishbone Inner Bush (Rear) 2 2 PFF85-502
Ex. VAT: £24.15
Inc. VAT: £28.38
tylko że powerflex daje chyba sama wkładkę poliuretanowa a z tego co widzę whiteline cały element