Mick - Pon 25 Sty, 2010 Temat postu: Rajdowe Akcesoria - Zniżki, RabatyPanowie,
Czy ktoś z Was dysponuje zniżkami w którymś ze sklepów z akcesoriami rajdowymi?
Interesuje mnie zakup bielizny rajdowej oraz butów w najbliższym czasie, w późniejszym okresie ciut wiecej akcesoriów typu zapinki, otuliny, gaśnice itp.
Dajcie znać kto i gdzie ewentualna zniżką dysponuje...
Panowie,
Czy ktoś z Was dysponuje zniżkami w którymś ze sklepów z akcesoriami rajdowymi?
Interesuje mnie zakup bielizny rajdowej oraz butów w najbliższym czasie, w późniejszym okresie ciut wiecej akcesoriów typu zapinki, otuliny, gaśnice itp.
Dajcie znać kto i gdzie ewentualna zniżką dysponuje...
Pozdr!
uderzaj do Kamila bo on się tam ubieraMick - Pon 25 Sty, 2010 Kamila rowera, czy Kamila_wrc?
poczekam aż któryś z nich napisze coś w tym temacie...PiTT - Pon 25 Sty, 2010
Mick napisał/a:
Kamila rowera, czy Kamila_wrc?
poczekam aż któryś z nich napisze coś w tym temacie...
wrcmartin.h - Pon 25 Sty, 2010 Mick, na Twoim miejscu spróbowałbym załatwić sprawę inaczej. Uderz do Rallyshop'u, RaceandRally (oni handlują Alpinestars'em) lub innych. I przedstaw im sytuację następująco, że zamierzasz startować w tym roku w GSMP i w zamian za jakiś fajny rabat na odzież umieścisz ich reklamę na samochodzie kamil - Pon 25 Sty, 2010 Ale ja raczej mało siedzę w temacie bielizny rajdowej
ale raczej to rallyshop.plMick - Pon 25 Sty, 2010 Tzn dokładnie tak chciałbym zrobić jak mówisz Martin.
Ale raczej celuje w jakieś OMP/LICO gdyż to jest mój przedział cenowy...
Kamil, a dysponujesz u nich jakąś zniżką??Gaydek - Pon 25 Sty, 2010 Mick, mam w http://www.rallyshop.pl/ :
- 10% na produkty Sparco,
- 10% na produkty Simoni Racing,
- 5% na produkty innych firm.
W razie czego PW.martin.h - Pon 25 Sty, 2010
Mick napisał/a:
Tzn dokładnie tak chciałbym zrobić jak mówisz Martin.
Ale raczej celuje w jakieś OMP/LICO gdyż to jest mój przedział cenowy...
Kamil, a dysponujesz u nich jakąś zniżką??
Jeśli OMP to uderzaj do Vema-Pol'u (mają siedzibę w Jabłonnej). Myślę, że do 20-30% można u nich wyhaczyć.Vlodarsky - Pon 25 Sty, 2010 ja dzisiaj zamówiłem kask w Vemapolu - można się dogadać na rabaty z tym gościem.martin.h - Pon 25 Sty, 2010
Vlodarsky napisał/a:
ja dzisiaj zamówiłem kask w Vemapolu - można się dogadać na rabaty z tym gościem.
Pamiętam jak miałem brać od nich wydech do puga (półtora roku temu, jak jeszcze OMP robiło wydechy), dawali jakoś ponad 30% zniżki PiTT - Pon 25 Sty, 2010 Vemapol to firma ojca ś.p. Przemka Szaniawskiego, kilka osób go dobrze znało
ogólnie firma powstała za namową Przemka wiele wiele lat temu
tak poza tematemsaxorulez - Pon 25 Sty, 2010
martin.h napisał/a:
półtora roku temu, jak jeszcze OMP robiło wydechy)
nie wykluczone że to wydech po moim Saxo, zamówiłem tam wydeszek OMP i nie odebrałem bo przyszedł po 3 miesiącach Mick - Pon 25 Sty, 2010 Rozumiem, że z Vemapolem mogę sobie tak bez problemu negocjować ceny?
Vłodziu, napisz mi na pw ile za kask Ci policzylimartin.h - Pon 25 Sty, 2010
Mick napisał/a:
Rozumiem, że z Vemapolem mogę sobie tak bez problemu negocjować ceny?
Myśmy mieli takie rabaty na firmę. Ale myślę, że jakbyś pogadał, że umieścisz ich reklamę to dałoby się ugrać taki rabat. Musisz spróbować.