HydePark - Biedny VTS
Loko - Wto 30 Maj, 2006 Temat postu: Biedny VTS To gość zaszalał i okaleczył biednego VTS'a
http://cgi.ebay.pl/CITROE...1QQcmdZViewItem
strick - Wto 30 Maj, 2006
Biedne autko! Kto mógł coś takiego zrobić?
Anonymous - Wto 30 Maj, 2006
ja pierrrrr.... normalnie za jajka wlasciciela trzeba powiesic i okaleczyc go tak samo!!!! zrobic mu taki sam wstyd przed swiatem jaki on zrobil temu saxikowi
Jakarti - Śro 31 Maj, 2006
no coz.. zeby mogly byc na ziemi takie autka jak nasze musza byc i takie.. rownowaga w przyrodzie musi byc zachowana..
nox - Śro 31 Maj, 2006
w przyrodzie łatwo poddaje się karze śmierci takich wynowajców ktoś ci podpadnie i odrazu mozesz mu przegryźć tętnice szyjną (zresztą fajna sprawa w takim buszu )
Vlodarsky - Śro 31 Maj, 2006
co raz to piękniej... biedny
lenny - Śro 31 Maj, 2006
ale mazy jakieś takie znajome.... hehe!! Michał! :564:
saxorulez - Śro 31 Maj, 2006
to chyba nie jest 16V.. za tani, mam wrażenie że to albo 1.6 albo 1.4. Chyba brakuje mu 5 go wskażnika na desce rozdzielczej oraz znaczków 16v na slupkach...
Loko - Śro 31 Maj, 2006
Za tani? Przecierz to wygląda na jakiś przeszczep i to niezbyt udany, pewnie jset poskładany z 3. Kolor to już wogóle nie wspomne:/, a wskaźnika to ani jednego nie widać na zdjeciach, bo zasłania je kierownica.
gaugan - Śro 31 Maj, 2006
napisalem do niego, ze za 12 wezme, za 1000 go zreperuje potrzebuje jakiegos trupa na hel sobie wywiezc, bo mi czesto tam brakuje auta jak samolotem lece. VTS w sam raz :564:
Jakarti - Śro 31 Maj, 2006
za tysiaka Marcinku to ja bym mial juz prawie koniec remontu..
Loko - Śro 31 Maj, 2006
A tysiak w przypadku tego saxo to dopiero początek
Grzesiek VTS - Śro 31 Maj, 2006
za 14 tysia można go kupić i zrobić pozadnego oryginalnego vts 16v z 2003,za ta cenę to by sie opłacało sam bym sobie go zrobił na cacy .:556: ludzie to nie maja żadnego GUSTU często sie tak Belgowie zachowują DESKA CZERWONA :563:
|
|
|