To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Biedny VTS

Loko - Wto 30 Maj, 2006
Temat postu: Biedny VTS
To gość zaszalał i okaleczył biednego VTS'a :/

http://cgi.ebay.pl/CITROE...1QQcmdZViewItem

strick - Wto 30 Maj, 2006

Biedne autko! Kto mógł coś takiego zrobić?
Anonymous - Wto 30 Maj, 2006

ja pierrrrr.... normalnie za jajka wlasciciela trzeba powiesic i okaleczyc go tak samo!!!! zrobic mu taki sam wstyd przed swiatem jaki on zrobil temu saxikowi
Jakarti - Śro 31 Maj, 2006

no coz.. zeby mogly byc na ziemi takie autka jak nasze musza byc i takie.. rownowaga w przyrodzie musi byc zachowana..
nox - Śro 31 Maj, 2006

w przyrodzie łatwo poddaje się karze śmierci takich wynowajców :) ktoś ci podpadnie i odrazu mozesz mu przegryźć tętnice szyjną :D (zresztą fajna sprawa w takim buszu :D )
Vlodarsky - Śro 31 Maj, 2006

co raz to piękniej... :( biedny :)
lenny - Śro 31 Maj, 2006

ale mazy jakieś takie znajome.... hehe!! Michał! :564:
saxorulez - Śro 31 Maj, 2006

to chyba nie jest 16V.. za tani, mam wrażenie że to albo 1.6 albo 1.4. Chyba brakuje mu 5 go wskażnika na desce rozdzielczej oraz znaczków 16v na slupkach...
Loko - Śro 31 Maj, 2006

Za tani? Przecierz to wygląda na jakiś przeszczep i to niezbyt udany, pewnie jset poskładany z 3. Kolor to już wogóle nie wspomne:/, a wskaźnika to ani jednego nie widać na zdjeciach, bo zasłania je kierownica.
gaugan - Śro 31 Maj, 2006

napisalem do niego, ze za 12 wezme, za 1000 go zreperuje ;) potrzebuje jakiegos trupa na hel sobie wywiezc, bo mi czesto tam brakuje auta jak samolotem lece. VTS w sam raz :564:
Jakarti - Śro 31 Maj, 2006

za tysiaka Marcinku to ja bym mial juz prawie koniec remontu..
Loko - Śro 31 Maj, 2006

A tysiak w przypadku tego saxo to dopiero początek :D :D
Grzesiek VTS - Śro 31 Maj, 2006

za 14 tysia można go kupić i zrobić pozadnego oryginalnego vts 16v z 2003,za ta cenę to by sie opłacało sam bym sobie go zrobił na cacy .:556: ludzie to nie maja żadnego GUSTU często sie tak Belgowie zachowują DESKA CZERWONA :563: