Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [s] Doblo C a r g o turbo!
Bart - Pon 25 Sty, 2010 Temat postu: [s] Doblo C a r g o turbo!Nie jest to z całą pewnością hothatch, ale powiedzmy warmvan http://moto.allegro.pl/it...zwypadkowy.html
(zdjęcia trochę z dupy, ale dziś na szybciora robione).
PS. Zapraszam wszystkich spamerów (takich jak ja) do dyskusji na temat odcieni śniegu, czapki na fotelu etc.!
[ Dodano: Pon 25 Sty, 2010 ]
kaaarwa, nie doblo WSI turbo, tylko doblo C.A.R.G.O. turbo
Franek - Pon 25 Sty, 2010 Dobrze, że na blaszkach 666
[ Dodano: Pon 25 Sty, 2010 ]
A jak z dachem? Nie przecieka?anjas - Wto 26 Sty, 2010 używany w sporcie?Jaco - Wto 26 Sty, 2010 a podłoga ? cała?Maciusiowy - Wto 26 Sty, 2010 gleba by się przydałaBart - Wto 26 Sty, 2010
Franek napisał/a:
A jak z dachem? Nie przecieka?
szczerze mówiąc... trochę przecieka, nie chcę pisać tak jak inni, że nie przecieka kiedy w rzeczywistości trochę przecieka, troszkę
anjas napisał/a:
używany w sporcie?
ze 2 razy wyjąłem doblo generalkę w klasie dostawczaków na wyrazowie (na moje szczęście to bardzo słabo obsadzona klasa).
Jaco napisał/a:
a podłoga ? cała?
patrz--> dach, podłoga też trochę przecieka
Maciusiowy napisał/a:
gleba by się przydała
ziom - w doblo glebę robi się prosty sposób - wkładasz 500kg do ładowni i samochód zbliża się do ziemi o parę centymetrów Maciusiowy - Wto 26 Sty, 2010
bart napisał/a:
ziom - w doblo glebę robi się prosty sposób - wkładasz 500kg do ładowni i samochód zbliża się do ziemi o parę centymetrów
ale skręca wtedy? czy to pomnik jest?Bart - Wto 26 Sty, 2010 tak poważnie mówiąc to doblo całkiem dobrze skręca, mimo że tylne zawieszenie to najbardziej zaawansowana konstrukcja w dziejach ludzkości - prosta belka i resory piórowe
No i najważniejsze - eibach nie ma niestety w ofercie gwintu do doblo... Maciusiowy - Wto 26 Sty, 2010
bart napisał/a:
No i najważniejsze - eibach nie ma niestety w ofercie gwintu do doblo...
to lypa mi - Wto 26 Sty, 2010
bart napisał/a:
tylne zawieszenie to najbardziej zaawansowana konstrukcja w dziejach ludzkości - prosta belka i resory piórowe
na pusto, po śniegu z lewej układa sie lepiej niż clio sport może to dlatego ze w sporcie mam abs a w doblo którym jeździłem go nie było, ale poważnie fur się dobrze prowadzi, i w zimie w Tychach myślę ze by mógł powalczyć
w prowadzeniu siena to nawet podejścia nie ma
Marcel poleca !!!Jaco - Wto 26 Sty, 2010
Janusz napisał/a:
Marcel poleca !!!
Podobno Marcel kupił i już opych na www.forumtransportu.plk-mart - Wto 26 Sty, 2010 moze Pitt kupi, podobno teraz szuka malego dostawczaka Bart - Wto 26 Sty, 2010 mi - Wto 26 Sty, 2010
bart napisał/a:
eibach nie ma niestety w ofercie gwintu do doblo...