HydePark - Performance French Cars Magazine
Greg - Wto 26 Sty, 2010 Temat postu: Performance French Cars Magazine Elou.
Myślę nad zamówieniem z UK prenumeraty PFC, rok kosztuje ~230zł. Ciekaw jestem co tam jest w środku: czy szpachla, lexusy, gleba i styling; czy performance i normalne projekty. Miał ktoś to w rękach? Chciałbym obczaić.
http://www.performancefrenchcars.co.uk/
http://www.great-cars.co....bscription.html
k-mart - Wto 26 Sty, 2010
wydaje mi sie, ze nazwa magazynu jest bledna.
nie ma czegos takiego jak "french performance car".
pit - Wto 26 Sty, 2010
no bo to jest tak
pismo "performance"
seria "french cars"
BaRtO_206GT - Śro 27 Sty, 2010
ja mialem moze ze 2 numery w reku, jak dla mnie na prawde fajna gazeta, sporo grubych projektow, duzo stron z czesciami , fajna szata graficzna ogolnie milo sie czyta. Wiem ze Saxorulez ja czytywal swojego czasu.
saxorulez - Śro 27 Sty, 2010
Greg,
moim zdaniem zeszli na psy, faktycznie są fajne projekty (często okraszone duuuuużą ilością spojlerów) ale nie ma tego mięsa którego zapewne szukasz. nie ma info jak poprawić osiągi, niema HOW TO albo jakichkolwiek testów elementów.
jak dla mnie gazeta po to zeby goście mogli się pokazać... i wybrać fajne lexus looki
Janusz - Śro 27 Sty, 2010
saxorulez napisał/a: | ale nie ma tego mięsa którego zapewne szukasz. nie ma info jak poprawić osiągi, niema HOW TO albo jakichkolwiek testów elementów.
|
no i macie nisze rynkowa, która można zagospodarować
Greg - Śro 27 Sty, 2010
saxorulez napisał/a: | Greg,
moim zdaniem zeszli na psy, faktycznie są fajne projekty (często okraszone duuuuużą ilością spojlerów) ale nie ma tego mięsa którego zapewne szukasz. nie ma info jak poprawić osiągi, niema HOW TO albo jakichkolwiek testów elementów.
jak dla mnie gazeta po to zeby goście mogli się pokazać... i wybrać fajne lexus looki |
Czaje. Niestety chyba taki jest trend, więcej szpachli i pseudo dizajnu niż performance. W PL to samo - w GT kiedyś były fajne rzeczy, teraz wiocha. Była kiedyś gazetka Spoiler w której było dużo performance'u i fajne projekty (mimo że nazwa nie wskazuje ) - nie ma na rynku.
Zamówiłem sobie aktualny numer PFC, zobaczę co jest w środku. Ciekawe, kiedy przyślą.
Co do pokazywania sie to fakt - na angolskim forum dwóch typków sie brandzlowało że ich C2 były w PFC, czytałem jedne artykuł i to trochę nasz GT-stajl - opisują co tam jest nawkładane. Ale zobaczymy, może jakieś patenty obczaję
rasta - Śro 27 Sty, 2010
Kiepsko u nas z prasą bo prawda jest taka, że nie ma co opisywać, dlatego zapychają dziury szpachlą i Car Ałdjo....
M - Śro 27 Sty, 2010
no i wszystko juz bylo
Greg - Wto 02 Lut, 2010
Angole są nieźli, gazetka przyszła w 3 dni robocze To szybciej niż list z Woli na Ursynów.
W sumie to jest kilka ciekawych rzeczy, ale nie jakieś odkrywcze niestety. Fajna sprawa, że to już 5tyy numer w którym robią serię upgrade'ów na podstawie C2 VTS Teraz zakładali jakiś gwint Cituning/Leda. Jest też C2 z kompresorem i R26 K-tec a'la R26.R.
Dupy nie urywa.
rasta - Wto 02 Lut, 2010
Ale śmigłem można pokręcić, he?
Greg - Wto 02 Lut, 2010
rasta napisał/a: | Ale śmigłem można pokręcić, he? |
No Rasta, Twoim kręciłem pół wieczoru patrząc na gejluki i szpachlę. Floku nie było.
rasta - Wto 02 Lut, 2010
Flock to będzie u nich dopiero za 10 lat tak są zacofani
|
|
|