Franek - Śro 27 Sty, 2010 Temat postu: [S] Ford Puma 1,7Jak w temacie.
Idzie z dołu, dach nie przecieka, podłoga prosta.
Cena do negocjacji.
http://allegro.pl/show_item.php?item=898648191rasta - Śro 27 Sty, 2010 W ilu procentach przez rude zeżarty M - Śro 27 Sty, 2010 czemu na tablicach zamalowano dwie pierwsze litery "BA" ?
Anonymous - Śro 27 Sty, 2010 BA77YL Franek - Śro 27 Sty, 2010
rasta napisał/a:
W ilu procentach przez rude zeżarty
Rasta, masz forda to powinieneś wiedzieć.
I nie zeżarty, tylko odchudzony eM, AndreXSi, dobre
rasta - Śro 27 Sty, 2010 Z fokom jest już znacznie lepiej, ale miałem kiedyś fiestę Loko - Śro 27 Sty, 2010 Zgadza się foka jest dobrze zaprojektowana i rdzewieje tylko na elementach wymiennych, tak żeby nie pozbywać się całego auta tylko wymieniać w salonie kolejne elementy, drzwi klape i tak dalej, ford ma najlepszych speców w księgowości rasta - Śro 27 Sty, 2010 Dokładnie, drzwi od dołu oraz tylna klapa, reszta konstrukcji daje radęAnonymous - Śro 27 Sty, 2010 dokladnie, tylna klapa w mamusinej foce już puchnie...martin.h - Śro 27 Sty, 2010
AndreXSi napisał/a:
dokladnie, tylna klapa w mamusinej foce już puchnie...
rasta ma na to sposób bo okleja carbonem Anonymous - Śro 27 Sty, 2010 o! to jest pomysł
tylko pecherze rdzy pod carbonem beda fajnie wyglądać strick - Śro 27 Sty, 2010 Wtedy beda pecherze carbonowe rasta - Śro 27 Sty, 2010 W przypadku foki są sposoby na rude tylko trzeba odpwiednio wcześnie zareagować.
Moja padaka jest 99 i drzwi oraz tylna klapa są w stanie bardzo dobrym, a drzwi mojego pierwszego focus który był z tego samego rocznika reanimowałem jakieś 4 lata temu...Franek - Czw 28 Sty, 2010 Bo w foce blacha była ocynkowana, a później zginana (czyli kształtowane były elementy).
Gdyby gotowe elementy były ocynkowane to by wcale nie rdzewiała, a tak rdza jest na zgrzewach.
Puma koroduje na styku tylnych nadkoli z błotnikami. Nadkila są jakieś parciane i trzymają wodę.
Poza tym nie jest tak źle, poza tymi elementami nie rdzewieje specjalnie. Od początku nic nie reanimowałem jeszcze (chociaż nadkola są już do roboty).Janusz - Czw 28 Sty, 2010 a w takim psującym się francuzie rdzy ni hu hu