Www.hothatch.org - Hot Gear - STICAR
saxorulez - Nie 31 Sty, 2010 Temat postu: Hot Gear - STICAR Czyli jak fajnie i skutecznie okleić autko. Chyba ważne dla tych co chcą dobrze pokazać sponsorów! Albo też poprawić co nieco wygląd swojego kombi
kubas - Nie 31 Sty, 2010
Cytat: | Także nie pozostaje nic innage jak w 2010 wkurzyć sąsiada jakąś fajną grafiką. Customize! |
No to marek23 się wkurzy chyba...
ŁukaszS3 - Nie 31 Sty, 2010
Właśnie chciałem ten temat też poruszyć. Mam pytanie czy ktoś z was posiada może taki dosyć ładny i dokładny rysunek Saxo VTS z różnych rzutów? Tzn bok, przód tył? Chciałbym sobie zaprojektować jakieś ciekawe oklejenie a nie mam na czym tego rysować
saxorulez - Nie 31 Sty, 2010
ŁukaszS3,
a nie wolisz skorzystać z usług projektanta?? Chyba że sam nim jesteś no to pytania nie było.
Po
106 - Pon 01 Lut, 2010
saxo chyba mam.. jak do wieczora sie nie znajdzie.. to wrzuce
Mick - Pon 01 Lut, 2010
rzeczywiście pełna profeska...
do tego zdjecia robione przez Jimka...
ech... ale pewnie pliczą sobie jak .... za zboże, wiec podziękuję i zwróce się do kogoś innego
Vlodarsky - Pon 01 Lut, 2010
Łukasz zapodaj więcej info
Kto to robi ? Jakieś prace pokaż tej firmy
Bo tak rzucając hasło to nie za wiele zdziałasz
Michał - Pon 01 Lut, 2010
Vlodarsky napisał/a: | Łukasz zapodaj więcej info
Kto to robi ? Jakieś prace pokaż tej firmy
Bo tak rzucając hasło to nie za wiele zdziałasz |
był temat o firmie dymusia, sticar, na wiele stron, chyba w kulturce
Jaco - Pon 01 Lut, 2010
Łukaszowi chodzi chyba o to żeby samemu się pobawić w projektownie i jakoś poprawić szarawego saxofona
Ja bym chętnie przyjął takie rzuty 106 mam kilka pomysłów ale nie wiem jak to będzie wyglądać...
moja pierwsza "rajdówka" po całej nocy w garażu z opalarą wygląda całkiem całkiem
qbica - Pon 01 Lut, 2010
Jaco napisał/a: | Łukaszowi chodzi chyba o to żeby samemu się pobawić w projektownie i jakoś poprawić szarawego saxofona
Ja bym chętnie przyjął takie rzuty 106 mam kilka pomysłów ale nie wiem jak to będzie wyglądać...
moja pierwsza "rajdówka" po całej nocy w garażu z opalarą wygląda całkiem całkiem
[url=http://img269.images...1mc.jpg]Obrazek[/URL] |
ooo, niewiedzialem ze masz takie zdolnosci puga tez bedziesz sam oklejal??
ŁukaszS3 - Pon 01 Lut, 2010
saxorulez napisał/a: | ŁukaszS3,
a nie wolisz skorzystać z usług projektanta?? |
Pewnie było by dużo lepiej ale musiałbym mu za to zapłacić i poza tym ja mam już dość mocno sprecyzowane to co chcę zrobić teraz tylko chcę sprawdzić jak to wyjdzie.
Dopiero wtedy jeśli mi to nie podejdzie skorzystam z jakiegoś Lojzka projektanta.
saxorulez napisał/a: | Chyba że sam nim jesteś no to pytania nie było. |
Ja nawet nie wiem jak projektowanie wygląda
PiTT - Wto 02 Lut, 2010
Jaco napisał/a: | Łukaszowi chodzi chyba o to żeby samemu się pobawić w projektownie i jakoś poprawić szarawego saxofona
[url=http://img269.images...1mc.jpg]Obrazek[/URL] |
widzę że miałeś tam gwint KW
Jaco - Wto 02 Lut, 2010
PiTT napisał/a: |
widzę że miałeś tam gwint KW |
wlepki KW dodał już nowy właściciel, przyjechał po niego jakiś pepik i jeździ do dzisiaj co mnie bardzo cieszy bo dużo pracy wpakowałem w to autko i fajnie że ktoś o niego dba i to nawet bardzo: www.maluchytabor.cz
martin.h - Wto 02 Lut, 2010
Jaco, powiem ci że taka kolorystyka jak na malarze będzie pasować do puga.
106 - Wto 02 Lut, 2010
martin.h napisał/a: | Jaco, powiem ci że taka kolorystyka jak na malarze będzie pasować do puga. |
moj w takich kolorach byl...
badiego w takich kolorach jest...
nawet kuzja w takich kolorach byl
|
|
|