Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [o] komplet (4szt.) wspaniałych kołpaków - 15 cali
Bart - Pon 01 Lut, 2010 Temat postu: [o] komplet (4szt.) wspaniałych kołpaków - 15 cali Taka gratka może się już nie powtórzyć - za darmo oddam komplet (4szt.) przepięknych 15 calowych kołpaków, które poprawią wygląd Twojego samochodu! Tak, Twojego!
na zdjęciu trochę brudne, nie chciało mi się ich czyścić, ale "technicznie" są ok, nie połamane.
dla potrzeb wyszukiwarki: turbo, tuning, lans, dziwki, koks, strzelby, pościgi, wrc, rallye, racing, integrale, wrx, sti, evo, ferrari, porsze, lambo, calibra, calibra turbo, E36, E36 cabrio, lpg, gaz, chromy, spinnery, ledy, martin.h, bayer full, shazza, sławek świeżyński, zenon martyniuk, rota, compomotive, sparco, omp, kjs, ppzm, modliborzyce, święty antoni z podlasia
martin.h - Pon 01 Lut, 2010 Temat postu: Re: [o] komplet (4szt.) wspaniałych kołpaków - 15 cali
bart napisał/a: | dla potrzeb wyszukiwarki: (...) martin.h (...) |
Rzeczywiście, jakby idealnie stworzone do mojego puga, tylko, że ja mam 14'tki
Michał - Pon 01 Lut, 2010
Cytat: | święty antoni z podlasia |
hahahahhahahah
leon - Pon 01 Lut, 2010
biore!
i mowie calkiem serio bo juz mi rdzewieja osadzenia kół i szpilki
Bart - Pon 01 Lut, 2010
ufff, nareszcie
bywam w TG u Maliniaka to się jakoś zgadamy
Leon, nie ma już odwrotu, jesteś właścicielem 4 dekli.
Barejka - Pon 01 Lut, 2010
Michał napisał/a: | Cytat: | święty antoni z podlasia |
hahahahhahahah |
kto to jest?
leon - Pon 01 Lut, 2010
no i zajebiscie wlasnie zrobilem interes zycia ! bedziesz w tg jakos teraz jeszcze do weekendu ? kolpaki przydalyby mi sie na wyjazd w gory od niedzieli ?
Bart - Pon 01 Lut, 2010
raczej będę, do weekendu jeszcze trochę czasu zostało
leon - Pon 01 Lut, 2010
ale bede mial update w pimpie
Vlodarsky - Pon 01 Lut, 2010
no to zamknąłem skoro tak szybko poszły !!! (nie masz jeszcze jednego kompletu ? hahaha też bym chciał powaga )
|
|
|