HydePark - Warunki zimowe na drogach
dzik - Wto 02 Lut, 2010 Temat postu: Warunki zimowe na drogach Moje reflekse moze nie sa warte nowego watku, ale co mi tam, zaszaleje.
Tak sobie obserwuje wlasne podworko i rece opadaja gdy widze codzienne walki kierowcow z jazda po sniegu. Najtrudniejszy manewr to opuszczenie miejsca parkingowego, moze dalej tez maja klopoty ale dalszej czesci ich podrozy nie sledze.
Kilka dni temu obudzila mnie sasiadka, zza okna dochodzil glosny dzwiek odcinki "tytytytytyt".
Po kilkunastu minutach pilowania na odcince zostawila samochod na miejscu.
Praktycznie kazdego dnia ktos walczy.
Co mnie jednak zaciekawilo to chyba fakt ze dla kazdego malo mocy do takich manewrow, wysokie obroty sa w kazdym przypadku.
Dzisiejsze nagranie.
http://www.youtube.com/us...u/0/qYrS-k4VdNI
Bad-i - Wto 02 Lut, 2010
haahahah koorwa kierowca debil normalnie
wyslij to do kontakt tvn24
Jakarti - Wto 02 Lut, 2010
coz...
podstawowe bledy to wlasnie nie korzystanie z kilku wskazowek:
- rozbujac autko
- jak juz sie zakopales i nie chce Ci sie schylic i odsunac troche sniegu to chociaz wyprostuj kola a nie gaz na max skrecie
- rozjezdzij sobie miejsce powoli a nie wbijaj na pelnek kurrffie w zaspe sniegu
- odsniez kufa samochod - najlepsze asy co od razu ruszaja i czasem nawet nie tkna bocznych szyb... WTF?!
i takie tam..
jestem po stronie dzika
M - Wto 02 Lut, 2010
Chodzi o pare spraw
1.Od 2001 nie bylo takiej zimy
1.a Od tego czasu przybylo nowych kierowcow oraz spoleczenstwo zdebilało na tyle nie wiedziec ze trzeba wziac lopate albo szufelke i sie po prostu odkopać.
2.NULL
M - Wto 02 Lut, 2010
Dziku mieszkasz gdzieś przy Żeromskiego?
strick - Wto 02 Lut, 2010
Co roku ludzie mówia, ze dawno takiej zimy nie było
Anonymous - Wto 02 Lut, 2010
To k-mart, rozgrzewa auto
k-mart - Wto 02 Lut, 2010
AndreXSi napisał/a: | To k-mart, rozgrzewa auto |
Dokladnie tak robie, tuz po odpaleniu.
Tylko ze ja ruszam z lewej nogi.
martin.h - Wto 02 Lut, 2010 Temat postu: Re: Warunki zimowe na drogach
Cud, miód i orzeszki dla motoru
k-mart - Wto 02 Lut, 2010
jak myslisz Martin, czy evo dalo by sie tam wyjechac?
GeKo - Wto 02 Lut, 2010
eM napisał/a: | 1.Od 2001 nie bylo takiej zimy |
Nuuu, widzę że przespałeś zimę 2005/06 śnieg leżał od Listopada do końca marca prawie.
M - Wto 02 Lut, 2010
gdybyśmy mieszkali w jednym mieście mógbłyś wysnuć taką tezę
jednak mówiłem w kontekscie dzikowego jutuba czyli warszawskim
206 Gti - Wto 02 Lut, 2010
Jakarti napisał/a: | odsniez kufa samochod - najlepsze asy co od razu ruszaja i czasem nawet nie tkna bocznych szyb... WTF?! |
Ja tak robie ! Masz coś do mnie to dawaj na solo z Badim (Badi wie o co chodzi!)
dzik - Wto 02 Lut, 2010
eM napisał/a: | Dziku mieszkasz gdzieś przy Żeromskiego? |
W połowie drogi pomiędzy Żeromskiego i Kasprowicza.
Tak na deser dodam że samochód uwieczniony na zdjęciu był odśnieżony tylko w zasięgu pracy wycieraczek.
Dzisiaj gadałem z kumplem mechaniorem, od kiedy śnieg leży w kółko robią sprzęgła, wszystkie kolory tęczy mają.
Gość z filmu naprawdę miał wyobrźnię, przed nim kobieta ładuje dziecko do samochodu a on max moc na I-ce. Gdyby tak złapał przyczepność.....
Jaco - Wto 02 Lut, 2010
Ludzie to mają zdrowo najebane ale z drugiej strony to śmieszne
|
|
|