Anonymous - Śro 03 Lut, 2010 Temat postu: Tani TELEWIZORHej
Muszę kupić jakiś tani tv, w przedziale do 1500-1700zł około. Co sensownego można w tej cenie wyrwac?Janusz - Śro 03 Lut, 2010 er-tefał ??
to zalezy czy to ma być lodówka, czy pralka.... w sumie można kupić niezła mikrofalówke... ale ja w tym nie siedzie wiec nie wiem....
białe stalówki częst sa w standardzie, ale za klatkę to nie wiem czy nie trzeba coś dopłacić, a kłowke masz gratis przy rożnie...M - Śro 03 Lut, 2010 http://www.ceneo.pl/Telew...m1500+n1700.htmAnonymous - Śro 03 Lut, 2010 eM. kochanie, potrafie obsługiwać ceneo(chociaż wolę skąpca) tylko niech może ktoś poleci markę, model albo co, bo ja na tych parametrach się nie znam i nie chcę się znać (nie oglądam telewizji, bo kłamie)Loko - Śro 03 Lut, 2010 Jest fajny zestaw tefal za dobrą kase o taki:
Anonymous - Śro 03 Lut, 2010 kooorwa bo założę temat o doborze stolika do tv Bonczek - Śro 03 Lut, 2010 Bravii raczej za to nie kupisz, więc polecałbym jakiegoś Samsunga (po własnych odczuciach)
mógłby ktoś napisać pokrótce coś o parametrach? na czym się skupiac?Bonczek - Śro 03 Lut, 2010
AndreXSi napisał/a:
nie lubię marki
Też to mam, ale TV robią bardzo dobre Anonymous - Śro 03 Lut, 2010 pomyśl o TOSHIBIEKarQ - Śro 03 Lut, 2010 W tej kasie jakiego byś nie wziął producenta to będzie na podobnym dizjanie. Więc kieruj się tym co Ci będzie się podobało.
Sharp Aqous
Samsung 5 seria
Philips
Toshiba
.
.
.M - Śro 03 Lut, 2010 dobrze bedzie pojsc samemu i zmacac i obejrzec czy sie podoba.
bo wiekszosc producentow robi sprzet w tych samych fabrykach w CHRL.
Marka sie juz mało liczy w segmencie elektroniki.szymlorek - Śro 03 Lut, 2010 Ziom jak już wybierzesz sobie model wejdź
na www.video3000.pl albo zadzwoń 071 341 07 63
Gość ma swój sklep we Wro w DH Podwale na świdnickiej 39a
zamówiony produkt odbierasz u niego w sklepie, towar nowy bez żadnych uszkodzeń z pełną PL gwarancją z dowodem zakupu, wszystko full legal a mimo to w porównaniu z MM urwałem ponad 1k na TV sonego Anonymous - Śro 03 Lut, 2010 a LG?strick - Śro 03 Lut, 2010 Ja polecam sony, ze wzgledu na to, ze ma 5 letnia gwarancje!
Poszukaj, moze znajdziesz jakies 32" w tej kasie...