przychodzi taki czas w życiu każdego prawdziwego czarnucha że sprzedaje swoja Almerę, auto służyło mi przez 2,5 roku totalnie bezawaryjnie. W aucie wymieniłem rzeczy eksploatacyjne, klocki, tarcze, amortyzatory. Serwisowana najpierw w Nissan Odyssey, potem u Marka Włodarskiego.
Samochód ma 195 000km i jeszcze przed sprzedażą zaliczy pełen przegląd u Marka (oleje i filtry + geometria)
Wyposażenie:
- ABS
- Klima
- elektryczne szyby i lusterka
- 2 x AIRBAG
Do zrobienia będzie za 10 000km rozrząd.
Auto sprowadzone jako 100% bezwypadek (potwierdzili mi to w ASO jak kupowałem), samochód jest sprowadzony z Holandii. Ja lakierowałem klapę, zderzak i lewy tylny błotnik ponieważ uderzyłem w słupek. Auto jest zadbane i jeśli nadal będzie serwisowane w dobrym warsztacie to powinno być bezawaryjne. Spalanie 6,5 litra oleju napędowego w mieście. Roczne ubezpieczenie AC+OC w Hestii kosztuje ok 1200 PLN ze zniżkami.
Cena: 10 000 PLN
Z wielką przyjemnością sprzedam go komuś znajomemu ponieważ szkoda auta dla taksówkarza.k-mart - Czw 04 Lut, 2010 sa jakies fotki i jaki walek tam siedzi?anjas - Czw 04 Lut, 2010 i najważniejsze, co dalej?
(chyba, że Twoje podejście okaże się być typowo dziecięco-streetracingowym i nie będziesz chciał napisać)M - Czw 04 Lut, 2010 czy auto było "ochrzczone" ?saxorulez - Czw 04 Lut, 2010 Będę wdzięczny jakbyście popytali wśród znajomych czy ktoś nie szuka pewnego auta do codziennej bujaki.k-mart - Czw 04 Lut, 2010 Lukasz pogadaj z Geko, jest w stanie zamiescic na kazdym istniejacym forum z PLCHRZANEK - Czw 04 Lut, 2010
saxorulez napisał/a:
Do zrobienia będzie za 10 000km rozrząd.
Tam jest łańcuch czy pasek ???anjas - Czw 04 Lut, 2010
saxorulez napisał/a:
Będę wdzięczny jakbyście popytali wśród znajomych czy ktoś nie szuka pewnego auta do codziennej bujaki.
popytamVlodarsky - Czw 04 Lut, 2010 Potwierdzam. Samochód w bardzo dobrym stanie. Stosunek cena do tego co Łukasz oferuje tym autem jest atrakcyjny. Pzdr Zdzisław spod piątkiGeKo - Czw 04 Lut, 2010 k-mart, Hahahahah saxorulez - Czw 04 Lut, 2010 CHRZANEK,
pasek, a nawet dwa. jedne na rozrządzie drugi na pompie.206 Gti - Czw 04 Lut, 2010 Mam tylko dwa pytania:
1. Czy w grę wchodzi zamiana na Call of Duty 2 ?
2. Czy dach nie przecieka ?kubas - Czw 04 Lut, 2010 Marek skoro oglądałeś tą almerę to ja bym chciał wiedzieć co z podłogą ?Walle - Czw 04 Lut, 2010 Znajomy jak mu powiedziałem, że jest pewna fura do kupienia - zapytał, czy da się w tym pukać panienki i czy jakaś w ogóle się nim zainteresuje w takim czymś - znajomy ma 23 lata i duże parcie na stawianie coraz to nowych kresek na karabinie. Empirycznie nie sprawdzałem Almery, więc milczałem dyplomatycznie....saxorulez - Czw 04 Lut, 2010
Walle napisał/a:
więc milczałem dyplomatycznie
i ja też bede milczał
Myślę ze poruchasz na to w Białostockiem Bo na pewno nie w Mazowieckiem