To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - Rozpórka dół/góra 106

kamil - Czw 04 Lut, 2010
Temat postu: Rozpórka dół/góra 106
kto ma do sprzedania górna lub dolną rozpórkę do 106 ? Interesuje mnie Sparco, OMP
k-mart - Czw 04 Lut, 2010

podpinam sie:
kto ma do 205 gorna?

kamil - Czw 04 Lut, 2010

a po chuj tobie ?
k-mart - Czw 04 Lut, 2010

a po huy Tobie, w WRC startujesz? :rotfl:
Mick - Czw 04 Lut, 2010

bo ma 205 gti
PiTT - Czw 04 Lut, 2010

heheh nabrał się na Twojego avatara :rotfl:

kamil - Czw 04 Lut, 2010

hmmm, no tak to K-mart a ja spojrzałem na gębę i mnie zaskoczyło z tym 205 :rotfl:
kamil - Czw 04 Lut, 2010

no dobra nie zaśmiecamy
Tomcat - Czw 04 Lut, 2010

Tego towaru nie ma na sprzedaż na rynku wtórnym :) Z rok temu była jedna na club106 i zniknęła w parę godzin. Zapomnij :P
ŁukaszS3 - Czw 04 Lut, 2010

Mogę Ci zrobić górną ale nie skręcaną. A jak się wstrzymasz to skręcaną ale najpierw muszę je zaprojektować :)
kamil - Pią 05 Lut, 2010

Ryba chyba kiedyś sprzedawał dolną sparco.

Domyślam się, że nie ma dużo i podejrzewałem, ze nikt mnie nie zasypie rozpórkami, ale jakby się trafiły to już wiecie, ze ja zainteresowany.

Łukasz, jak jesteś w stanie zrobić dolna taką jak ma w swojej ofercie sparco czy OMP to jestem otwarty.

saxorulez - Pią 05 Lut, 2010

kamil_wrc,

zadzwoń do VEMAPOLU dolna kosztuje naprawdę nie dużo - możesz zamówić dwie sztuki bo ja biore

Tomcat - Pią 05 Lut, 2010

Podpinam się pod temat. Ja też potrzebuję górną i muszę ją mieć najpóźniej w pierwszym tygodniu marca, także jestem otwarty na wszelkie propozycje o ile będzie z mocnego materiału. Polerowany shit z allegro odpada. Dolną narazie odpuszczam, najpierw chce zobaczyć jak będzie z samą górną.
Przem_106 - Pią 05 Lut, 2010

http://www.rajdy.hoga.pl/...trona=1&D=5&Sl=

Sępy brac!

PiTT - Pią 05 Lut, 2010

a to nie jest z Majkowego saxo? :D