qbus - Pią 05 Lut, 2010 Temat postu: Tor kartingowy w MyślenicachW ubieglym roku Myślenicka sekcja kartingowa obchodzila swoje 30 lecie, z tej okazji powstaly plany wybudowania toru kartingowego. Sprawa jest praktycznie przesadzona, jest kasa, w tym momencie rozchodzi sie tylko i wylacznie o lokalizacje.
Tor mialby byc jednym z nowoczesniejszych w tej czesci europy, pelne FIA Aprooved, z mozliwoscia nawadniania nawierzchni, pelna infrastruktura itp
w niedlugim czasie powinienem byc na zebraniu z sekcja kartingowa, jesli bede cos wiecej wiedzial bede informowal na biezaco pP - Pią 05 Lut, 2010
qbus napisał/a:
Tor mialby byc jednym z nowoczesniejszych w tej czesci europy, pelne FIA Aprooved, z mozliwoscia nawadniania nawierzchni, pelna infrastruktura itp
no to nie pojeździmy qbus - Pią 05 Lut, 2010 docelowo tor ma byc z udostepniony rowniez dla samochodow osobowychbizon - Pią 05 Lut, 2010 jeszcze tylko tunel czasoprzestrzenny potrzebny, zeby te 280km z lodzi przeskoczyc w pol godzinki
zazdroszcze.anjas - Pią 05 Lut, 2010 Kto się pisze na jazdę po nowym torze?
1. anjas / honda s2000 '2018 (będzie już trochę przytargana życiem, więc nie będzie szkoda)qbus - Pią 05 Lut, 2010 Anjas malkotencie wiem ze bylo juz wiele takich projektow i wszystkie upadaly, tez jestem sceptycznie nastawiony do tej wizji ale moj ziomek byl wczoraj na spotkaniu z tymi ludzmi i prace ponoc sa juz naprawde bardzo zaawansowane.Janusz - Pią 05 Lut, 2010
qbus napisał/a:
Anjas malkotencie wiem ze bylo juz wiele takich projektow i wszystkie upadaly, tez jestem sceptycznie nastawiony do tej wizji ale moj ziomek byl wczoraj na spotkaniu z tymi ludzmi i prace ponoc sa juz naprawde bardzo zaawansowane.
taaa... tak jak z tym torem w Skawinie tez mi tka powiedzieli, a potem się okazało ze dopiero plany sa a niby już teren był równany
ale pozyjemy zobaczymy anjas - Pią 05 Lut, 2010
qbus napisał/a:
Anjas malkotencie wiem ze bylo juz wiele takich projektow i wszystkie upadaly
nie no, serio to trzymam kciuki... ale jakiś taki pesymistyczny jestem ostatnioMichał - Pią 05 Lut, 2010
anjas napisał/a:
Kto się pisze na jazdę po nowym torze?
1. anjas / honda s2000 '2018 (będzie już trochę przytargana życiem, więc nie będzie szkoda)
myślałem że będziesz miał typowo streetracingowo - gowniarskie podejscie i nie napiszesz co będziesz mieć.
Chwali sie taka postawa.michool_vt - Pią 05 Lut, 2010 qbus, tam u was chyba jest bardzo duzo ludzi kochających motoryzacje w kazdej postaci, zawsze cos tam sie dzieje, szacun aAjćĆĆĆ anjas - Pią 05 Lut, 2010
Michał napisał/a:
myślałem że będziesz miał typowo streetracingowo - gowniarskie podejscie i nie napiszesz co będziesz mieć.
Chwali sie taka postawa.
Postanowiłem się zmienić, przemyślałem życie.
W 2020 roku planuję zakup dwuletniej hondy s2000 (model po siódmym liftingu z roku 2018).k-mart - Pią 05 Lut, 2010 Kto się pisze na jazdę po nowym torze?