To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Tor kartingowy w Myślenicach

qbus - Pią 05 Lut, 2010
Temat postu: Tor kartingowy w Myślenicach
W ubieglym roku Myślenicka sekcja kartingowa obchodzila swoje 30 lecie, z tej okazji powstaly plany wybudowania toru kartingowego. Sprawa jest praktycznie przesadzona, jest kasa, w tym momencie rozchodzi sie tylko i wylacznie o lokalizacje.

Tor mialby byc jednym z nowoczesniejszych w tej czesci europy, pelne FIA Aprooved, z mozliwoscia nawadniania nawierzchni, pelna infrastruktura itp

tutaj link do pierwszego art o tej sprawie -> http://www.gazeta.mysleni...lenicach-1.html

w niedlugim czasie powinienem byc na zebraniu z sekcja kartingowa, jesli bede cos wiecej wiedzial bede informowal na biezaco :)

pP - Pią 05 Lut, 2010

qbus napisał/a:
Tor mialby byc jednym z nowoczesniejszych w tej czesci europy, pelne FIA Aprooved, z mozliwoscia nawadniania nawierzchni, pelna infrastruktura itp

no to nie pojeździmy :(

qbus - Pią 05 Lut, 2010

docelowo tor ma byc z udostepniony rowniez dla samochodow osobowych
bizon - Pią 05 Lut, 2010

jeszcze tylko tunel czasoprzestrzenny potrzebny, zeby te 280km z lodzi przeskoczyc w pol godzinki :/
zazdroszcze.

anjas - Pią 05 Lut, 2010

Kto się pisze na jazdę po nowym torze?

1. anjas / honda s2000 '2018 (będzie już trochę przytargana życiem, więc nie będzie szkoda)

qbus - Pią 05 Lut, 2010

Anjas malkotencie wiem ze bylo juz wiele takich projektow i wszystkie upadaly, tez jestem sceptycznie nastawiony do tej wizji ale moj ziomek byl wczoraj na spotkaniu z tymi ludzmi i prace ponoc sa juz naprawde bardzo zaawansowane.
Janusz - Pią 05 Lut, 2010

qbus napisał/a:
Anjas malkotencie wiem ze bylo juz wiele takich projektow i wszystkie upadaly, tez jestem sceptycznie nastawiony do tej wizji ale moj ziomek byl wczoraj na spotkaniu z tymi ludzmi i prace ponoc sa juz naprawde bardzo zaawansowane.

taaa... tak jak z tym torem w Skawinie :D tez mi tka powiedzieli, a potem się okazało ze dopiero plany sa ;p a niby już teren był równany ;/
ale pozyjemy zobaczymy :)

anjas - Pią 05 Lut, 2010

qbus napisał/a:
Anjas malkotencie wiem ze bylo juz wiele takich projektow i wszystkie upadaly

nie no, serio to trzymam kciuki... ale jakiś taki pesymistyczny jestem ostatnio

Michał - Pią 05 Lut, 2010

anjas napisał/a:

1. anjas / honda s2000 '2018 (będzie już trochę przytargana życiem, więc nie będzie szkoda)

myślałem że będziesz miał typowo streetracingowo - gowniarskie podejscie i nie napiszesz co będziesz mieć.
Chwali sie taka postawa.

michool_vt - Pią 05 Lut, 2010

qbus, tam u was chyba jest bardzo duzo ludzi kochających motoryzacje w kazdej postaci, zawsze cos tam sie dzieje, szacun ^_^ aAjćĆĆĆ :* :D
anjas - Pią 05 Lut, 2010

Michał napisał/a:
myślałem że będziesz miał typowo streetracingowo - gowniarskie podejscie i nie napiszesz co będziesz mieć.
Chwali sie taka postawa.

Postanowiłem się zmienić, przemyślałem życie.
W 2020 roku planuję zakup dwuletniej hondy s2000 (model po siódmym liftingu z roku 2018).

k-mart - Pią 05 Lut, 2010

1. anjas / honda s2000 '2018
2. PiTT / limuzyna prezydencka Cadillac
3. Bad-i / Stretch-hummer (na kolcu)

saxorulez - Pią 05 Lut, 2010

4. saxorulez / Almera 2.0D Oldtimers Cup

martin.h - Pią 05 Lut, 2010

5. martin.h / Lancer Evo (klatka, kłówka, ALS)

mi - Pią 05 Lut, 2010

5. martin.h / Lancer Evo (klatka, kłówka, ALS)
6. mi / Dacia Duster