HydePark - Honda CR-V jeździł ktoś?
Maciusiowy - Pon 08 Lut, 2010 Temat postu: Honda CR-V jeździł ktoś? Kolega szuka czegoś jak w temacie...wczoraj znaleźliśmy coś takiego:
http://www.allegro.pl/ite...s_km_zlota.html
i w sumie jest to chyba jedyny rozsądny, w miarę nie stary i solidny samochód - wymaganie jest takie, że musi być automat. Czy macie może jakieś doświadczenia z CRV, czy warto brnąć w coś takiego, może ktoś od Was ma i możecie się podzielić informacjami. Z góry dzięki za wszystko.
M - Pon 08 Lut, 2010
...
Maciusiowy - Pon 08 Lut, 2010
nie pytam o propozycje...chodzi mi tylko czy ktoś może jeździł CRV...koniec
Michał - Pon 08 Lut, 2010
kupił niedawno.
na pw ci wszystko napisze zara
clarkson w ciąży...nie wiedziałem...
Misiek_lbn - Pon 08 Lut, 2010
Maciusiowy napisał/a: | chodzi mi tylko czy ktoś może jeździł CRV |
ja jeździłem i to sporo nawet, służbowy taki był
coś konkretnego chcesz wiedzieć czy pisać wszystko pokolei
Misiek_lbn napisał/a: | Maciusiowy napisał/a:
chodzi mi tylko czy ktoś może jeździł CRV
ja jeździłem i to sporo nawet, służbowy taki był
coś konkretnego chcesz wiedzieć czy pisać wszystko pokolei |
jak leci
Anonymous - Pon 08 Lut, 2010
że tak powiem mamy w rodzinie ale 2002r 2.0 + LPG ze skrzynią manualna
ogólnie auto bezawaryjne, zero problemów w miarę daje sobie radę w trasie taki porządny SUV, bo z terenówki to to dużo nie ma w małym błotku sobie radzi, napęd no czasem jest to jednak rwd np w dużym śniegu radzi sobie średnio w porównaniu z cheroke
zwróć uwagę na poduszki tylnego mostu, koszta utrzymania tego auta to w sumie jak osobówka, wszystko dostępne od ręki w przystępnych cenach, beznadziejnie jest np. zamontowany filtr oleju
spalanie ze skrzynią manualną ok 12-13l/100km w mieście benzyny w trasie ostatnio jadąc do 120km/h wyszło nam 8,6
Co do gazu to nie wiem jaki jest w tym modelu silnik ale np K20A5 sporo kombinacji było ale stara instalacja a spalanie gazu w mieście 14-17l w trasie 10-12/100km
Misiek_lbn - Wto 09 Lut, 2010
ze strony kierowcy czy pasażera to spore w środku auto, z przodu siedzi się fajnie, poczucie bezpieczeństwa się jakieś większe niż w haczu ma
z tyłu jak dla mnie siedzenia za wysokie i ogólnie średnio wygodne, silnik K20 daje radę, nie należy do mułowatych, ale i jakiś bardzo zrywny na te 150KM nie jest
w środku jak dla mnie za dużo plastiku, czego nie dotkniesz, to uczucie plastiku...
wsiada i wysiada się wygodnie, bagażnik dla mnie by wystarczył, zmieści się tam i tak ze 200% tego co w haczu
Anonymous - Czw 11 Lut, 2010
i jaka decyzja?
Maciusiowy - Czw 11 Lut, 2010
będzie honda chyba
M - Czw 11 Lut, 2010
honda to zawsze dobra decyzja
Maciusiowy - Czw 11 Lut, 2010
sie wie
Anonymous - Czw 11 Lut, 2010
czyli przekonaliśmy cię do zakupu
|
|