Kulturka - [F] Jak stracić przyjaciół i zrazić do siebie ludzi
KonradMK - Pon 08 Lut, 2010 Temat postu: [F] Jak stracić przyjaciół i zrazić do siebie ludziWłaśnie oglądam, morda uśmiechnięta non toper, polecam!
http://player.iplex.pl/42...ol_i_zrazi.htmlqbus - Pon 08 Lut, 2010 ogladalem jakis czas temu... taki troche brytyjski humor ktory mi akurat odpowiada... tez polecam M - Pon 08 Lut, 2010 compatible systems: pc,mac
strick - Pon 08 Lut, 2010 Tez oglądałem jakis czas temu, taka znośna komedia, polecam.PiTT - Pon 08 Lut, 2010 Temat postu: Re: [F] Jak stracić przyjaciół i zrazić do siebie ludzi
KonradMK napisał/a:
Właśnie oglądam, morda uśmiechnięta non toper, polecam!
Obrazek
w pierwszym momencie myślałem że chcesz tutaj opisać swoją historię KonradMK - Pon 08 Lut, 2010 Temat postu: Re: [F] Jak stracić przyjaciół i zrazić do siebie ludzi
PiTT napisał/a:
KonradMK napisał/a:
Właśnie oglądam, morda uśmiechnięta non toper, polecam!
Obrazek
w pierwszym momencie myślałem że chcesz tutaj opisać swoją historię
coś w tym jest KonradMK - Pon 08 Lut, 2010 Właśnie skończyłem. Lekka, ciekawa komedia, trochę brytyjskiego humoru. No i jest Megan Fox (info dla PiTTa bo inaczej by nie obejżał na bank) k-mart - Pon 08 Lut, 2010 "Przepraszamy, wybrany film jest dostępny jedynie dla użytkowników znajdujących się na terenie Polski."PiTT - Pon 08 Lut, 2010 o to chętnie zobaczę
wczoraj oglądałem strasznie kiepski film "Stan Helsing"
gdyby nie dobre dupy to bym chyba nie wytrwał do końca KonradMK - Pon 08 Lut, 2010
PiTT napisał/a:
o to chętnie zobaczę
gdyby nie dobre dupy to bym chyba nie wytrwał do końca
Ewa też ma podobne odczucia? PiTT - Pon 08 Lut, 2010
KonradMK napisał/a:
PiTT napisał/a:
o to chętnie zobaczę
gdyby nie dobre dupy to bym chyba nie wytrwał do końca