na bazarze mam stwoja ulubioną budę z hambuksami, jest tam chyba od 30lat
na wiatraku??
nie raz zajadalem sie hotdogami stamtad
LOTM - Pon 08 Lut, 2010
Jakarti napisał/a:
eM napisał/a:
na bazarze mam stwoja ulubioną budę z hambuksami, jest tam chyba od 30lat
na wiatraku??
nie raz zajadalem sie hotdogami stamtad
LOT
Tak, w alejce najblizej pętli mniej wiecej po srodku
Moze wydzielmy sobie temat Jakarti - Pon 08 Lut, 2010 wydzielonko.
budka stoi nadal, obok piekarnia Grzybki
takie hambugsy sa o niebo lepsze niz big maki itp... ale ciezko z centrum isc do ulubionej budki M - Pon 08 Lut, 2010 zdecydowanie, ale jak jade do skarbówki lub jestem w okolicy to nigdy nie odpuszczam KonradMK - Pon 08 Lut, 2010
Jakarti napisał/a:
wydzielonko.
takie hambugsy sa o niebo lepsze niz big maki itp... ale ciezko z centrum isc do ulubionej budki
moim zdaniem obecnie najlepsze fastfudowe hambusky są w bikejuJakarti - Pon 08 Lut, 2010
KonradMK napisał/a:
oim zdaniem obecnie najlepsze fastfudowe hambusky są w bikeju
tam sa chyba strasznie tluste.
jadlem ze 2 / 3 razy i zawsze takie samo wrazenie - jakby je smazyli na starym oleju z frutekM - Pon 08 Lut, 2010 Kondziu musisz sprobowac, ten klimat bazarowy nie zastapisz zadnym z centrum hanldowego KonradMK - Pon 08 Lut, 2010
Jakarti napisał/a:
KonradMK napisał/a:
oim zdaniem obecnie najlepsze fastfudowe hambusky są w bikeju
tam sa chyba strasznie tluste.
jadlem ze 2 / 3 razy i zawsze takie samo wrazenie - jakby je smazyli na starym oleju z frutek
bo na bazarze smażą na świeżym kujawskim prosto z tłokarni... w bikeju nie smażą tylko grillują bez tłuszczu co nie zmienia faktu że samo mięso jest tłuste. I o to chodzi. chude hambuksy są dla pedałów.
eM napisał/a:
Kondziu musisz sprobowac, ten klimat bazarowy nie zastapisz zadnym z centrum hanldowego
nie wiem, ubieram się w galerii mokotów zazwyczaj Janusz - Pon 08 Lut, 2010
eM napisał/a:
Kondziu musisz sprobowac, ten klimat bazarowy nie zastapisz zadnym z centrum hanldowego
no co TY, Konrad to prawdziwy Warszawiak...M - Pon 08 Lut, 2010 Kondziu - prawdziwy człowiek Warszawy, myśli ze stare miasto jest na mokotowie.KonradMK - Pon 08 Lut, 2010
eM napisał/a:
Kondziu - prawdziwy człowiek Warszawy, myśli ze stare miasto jest na mokotowie.
a Rembertów na BemowiePiTT - Pon 08 Lut, 2010
KonradMK napisał/a:
Jakarti napisał/a:
wydzielonko.
takie hambugsy sa o niebo lepsze niz big maki itp... ale ciezko z centrum isc do ulubionej budki
moim zdaniem obecnie najlepsze fastfudowe hambusky są w bikeju
w bikeju były dobre, ale 10 lat temu
potem jak zamknęli knajpy i ponownie otworzyli to faktycznie na samym początku się starali
ale teraz to jakieś nieporozumienie
zwyczajnie są niedobre i to nie tylko moje odczucia