teraz pytanie jakie sa wady braku regulacji i czy faktycznie warto brac tylko ta regulowana ????martin.h - Śro 10 Lut, 2010 Temat postu: Re: rozporki clio II
wasq napisał/a:
teraz pytanie jakie sa wady braku regulacji i czy faktycznie warto brac tylko ta regulowana ????
Jeśli buda jest trochę "rozjechana" to może być problem z jej zamontowaniem.wasq - Śro 10 Lut, 2010 hmm i to jest jedyny mankament ????
tutaj problemu nie bedzie bo otworki trzeba samemu wiercic
tak chujowo to w clio wymyslili wasq - Śro 10 Lut, 2010 ktos cos ma jeszcze do dodania w temacie ??? GeKo - Czw 11 Lut, 2010 wasq, Jak leon pożyczy swojej na wzór, to mogę spytać czy Baran by Ci takiej nie zmodził, bo prawie 500zł to absurd.
rozpórką regulowaną możesz wpływać na spięcie, ściągniecie budy. Jak kiedyś Chrzanek wspominał w WSMP w CC chłopaki ściągali jak najmocniej budy aby wymuszać na swój sposób negatyw. Natomiast w rajdacch się rozpychało kielichy aby po hopach się nie zbiegły ze sobą.Qukie - Czw 11 Lut, 2010 Bierz bez regulacji, jedna śrubka za 193zeta to trochę przesada.
Poza tym, jak masz prostą budę to regulacja nie jest potrzebna.wasq - Czw 11 Lut, 2010
GeKo napisał/a:
wasq, Jak leon pożyczy swojej na wzór, to mogę spytać czy Baran by Ci takiej nie zmodził, bo prawie 500zł to absurd.
hmmm to jak ten temat ogarnac ??? ile oreintacyjne by chial kasy za takie cos
moglbym cie prosic abys sie spytal ??? dzieki z gory
swoja droga znajomy wstawia jakos "na dniach" volvo 740 na klate i obspawanie budyleon - Czw 11 Lut, 2010 moja to ta z regulacja i nie ma problemu jak chcesz to podrzucam grzeskowi i robi Ci kopie
jeśli chodzi o regulacje to przyznam się szczerze - nigdy nie regulowałem.. w sumie to nie wiem czy raz ustawiona powinna być regulowana itd (najlepiej mnie oświećcie) ale swoja role spełnia i jestem zadowolony wasq - Czw 11 Lut, 2010 oooo beda bardzo wdzieczny flache wisze
Geko podpytaj sie czy wykonaja "kopie" i za ile
dzieki jeszcze raz
ps. wrazie czego nie musza jej malowac sam ogarne sobie lakierowanie
ps2. wrazie czego kumpel by mi ja odebral Rudello - Czw 11 Lut, 2010
wasq napisał/a:
Geko podpytaj sie czy wykonaja "kopie" i za ile
Jezeli mozna/to pomoze to ja bym był chętny na drugi egzemplarz wasq - Czw 11 Lut, 2010
leon napisał/a:
moja to ta z regulacja i nie ma problemu jak chcesz to podrzucam grzeskowi i robi Ci kopie
jeśli chodzi o regulacje to przyznam się szczerze - nigdy nie regulowałem.. w sumie to nie wiem czy raz ustawiona powinna być regulowana itd (najlepiej mnie oświećcie) ale swoja role spełnia i jestem zadowolony
Leon mam pytanie ta rozpork na "chama" przykrecasz do pukli wczesniej wiercac pod nia dziury ???GeKo - Czw 11 Lut, 2010
wasq napisał/a:
swoja droga znajomy wstawia jakos "na dniach" volvo 740 na klate i obspawanie budy
Do Piotrka?
Jak tylko leon by mi dał swoją rozpórę to zawiozę do Piotrka żeby ocenił ile zachodu z tym jest i czy będzie w stanie tak to wykonać abyś był zadowolony.leon - Czw 11 Lut, 2010
wasq napisał/a:
leon napisał/a:
moja to ta z regulacja i nie ma problemu jak chcesz to podrzucam grzeskowi i robi Ci kopie
jeśli chodzi o regulacje to przyznam się szczerze - nigdy nie regulowałem.. w sumie to nie wiem czy raz ustawiona powinna być regulowana itd (najlepiej mnie oświećcie) ale swoja role spełnia i jestem zadowolony
Leon mam pytanie ta rozpork na "chama" przykrecasz do pukli wczesniej wiercac pod nia dziury ???
niestety ja juz kupilem wozik z rozporka wiec " nie moge Ci pomoc - jestem koniem" wasq - Czw 11 Lut, 2010
GeKo napisał/a:
wasq napisał/a:
swoja droga znajomy wstawia jakos "na dniach" volvo 740 na klate i obspawanie budy
Do Piotrka?
Jak tylko leon by mi dał swoją rozpórę to zawiozę do Piotrka żeby ocenił ile zachodu z tym jest i czy będzie w stanie tak to wykonać abyś był zadowolony.
do barana wiec jesli jego imie to Piotrek to tak
Leon
Oki spoko jakos sie ogarnie temat GeKo - Czw 11 Lut, 2010 To wpadnę do Leona z jakąś gumówką, diaxem, flexem vel boschką to sie wytnie co potrzebujemy na wzór