saxorulez - Śro 10 Lut, 2010 Temat postu: ASO HondaPanowie,
jaki serwis Hondy jest godny polecenia? auto na gwarancji jedzie na pierwszy przeglądMichał - Śro 10 Lut, 2010 na parowcowej
moj akrod był tam robiony, wczoraj sie pytałem wojka czy zadowolony, powiedział ze bardzo
starego crv tam jest robiona
znajomego z pracy , acordeon był tam robiony, i ten był mega zadowolony , dodatkowo zawsze samochód zastępczy dostawałMisiek_lbn - Śro 10 Lut, 2010 a kondzio gdzie serwisuje pralke że mu ją obijają TomsoN - Śro 10 Lut, 2010 Honda PlazaM - Śro 10 Lut, 2010 Na parowcowej to jest aso czy serwis hondy?
Jeśli chodzi o aso to honda plaza - kiedyś byłem na darmowym przegladzie to w ramach obsługi klienta prawie robili laskę.TomsoN - Śro 10 Lut, 2010 TomsoN - eM 1:0
anjas - Śro 10 Lut, 2010 Honda Plaza (ul. Malownicza)
Robiłem tem przeglądy Preludy, będę robił przeglądy Accorda "mojej znajomej".
Zawsze wszystko profi, miło... mówili mi nawet, że nie pamiętają preludy w tak doskonałym stanie technicznym jak była moja TomsoN - Śro 10 Lut, 2010 Kondziowi TEŻ to mówili
Co do ASO mam mniejszą wiedzę akurat ale w salonie bywałem wielokrotnie po wiele cześci itp i wtrącając swoje 0,03pln to bardzo miła obsługa, sprawnie, szybko. Z tego co pamiętam ostatnio wygrali jakąś nagrodę na najlepszy salon czy coś takiego A w ASO mają często jakieś fajne promocje.Michał - Śro 10 Lut, 2010 mozecie się zdrowo nie podniecać ??
bo załoze gaz do akordasaxorulez - Śro 10 Lut, 2010 ok.. dzieki. Autko idzie do Honda PlazaM - Śro 10 Lut, 2010
Michał napisał/a:
mozecie się zdrowo nie podniecać ??
bo załoze gaz do akorda
i bedziesz miał teraz dwa?TomsoN - Śro 10 Lut, 2010 Ale za to jaki będzie zasięg Maćku!Jacek - Śro 10 Lut, 2010
saxorulez napisał/a:
ok.. dzieki. Autko idzie do Honda Plaza
choć dzieli nas kawałek, wieści się roznoszą również te pozytywne.
Plazakamil - Śro 10 Lut, 2010 Aries - szybko, tanio i nie oszuklali. Kiedyś Matraszek, ale odkąd skończył mi się kontakt już nie polecam Anonymous - Śro 10 Lut, 2010 Łukasz trzeba było wybrać jednak Parowcowa albo tam przy Ordona !!! AP jest słabe wg mnie i nie tylko