HydePark - VIN Lancia (Fiat?)
ps - Nie 14 Lut, 2010 Temat postu: VIN Lancia (Fiat?) Mam na oku pewnego igreka. Czy ktos ma mozliwosc sprawdzenia co w VINie piszczy?
ZLA 843 000 0213 7529
to ten:
Janusz - Nie 14 Lut, 2010
oo Stary..... w bielskim fiacie z którym miałem kiedys wątpliwą przyjemność współpracować, pracują największe ciemnoty z jakimi w życiu miałem styczność rozmawiać (ja w sumie młody jestem wiec mało widziałem) , średnia wieku to chyba 60 lat, i mam wrażenie ze jeszcze nikt im nie powiedział ze w Pl skończyły się rządy komunistyczne.
dobra a teraz tak na serio to postaram się coś ogarnąć, ale dopiero we wtorek bo wtedy będę w pracy.... jednak znając fiata i jego "genialnosc" jeśli chodzi o servis obsługę itp itd.. to mi co najwyżej powiedzą jaki to samochód
p.s w sumie ta pierwsza cześć tez jest jak najbardziej na serio
ps - Nie 14 Lut, 2010
hehe.. jakby sie cos udalo sprawdzic to bede wdzieczny.
pcs - Nie 14 Lut, 2010
latalem kiedys taka 1.3 jtd, bardzo wygodny acz troche buja. Jak zaspalem na lotnisko to z hotelu w Gijon na lotnisko dojechalem w 23 minuty. Szedl cala dorge ponad 160 i sie nie wywrocil
ps - Nie 14 Lut, 2010
ten je 1.4 16V ben. 95kuca. do miejskiego dupowozenia wystarczy.
Najlepiej jak bylem dzis ogladac, typ mowi, ze jest kilka rzeczy, ktore mi musi pokazac. Mysle sobie cos jest na rzeczy, a ten obchodzi auto dookola i tak:
- 1 cm ryska na drzwiach
- 2mm wgniecenie na blotniku
- pekniety plastik w sciance bocznej wewnatrz bagaznika
to ja mowie: o Paaaaaanie...
no i mozliwe ze bede bral.
Bart - Nie 14 Lut, 2010
historię powinni odtworzyć w każdym ASO fiata/lancii (na pewno jest taka możliwość w wypadku fiatów).
Po samym VINie można tylko stwierdzić to co na obrazku - ypsilon 1.4 16v, wersja ORO, wnętrze - tkanina czarna na fotelach(kolor 578), deska i boczki - szara skóra, rok produkcji - 3.2005, zdaje się klimatyzacja automatyczna.
A sama ypsilonka - super furex, tylko wnętrze trochę ciasnawe, no i do szybszej jazdy się bardzo średnio nadaje Ale z 1.4 16v pod maską dość żwawa powinna być.
mi - Pon 15 Lut, 2010
ja nic nie sprawdzę niestety (choć jakieś części taniej może będę w stanie ogarnąć jakbyś kiedyś potrzebował), ale ogólnie fur kooooozak! I like!
|
|
|