Bad-i - Wto 16 Lut, 2010 Temat postu: Plandeka oraz namiot dla rajdówkiWitam,
wiem ze troche glupie pytanie, ale chcialbym sie upewnic (a moze ktoz z was ma). Jakie wymiary powinna miec plandeka oraz namiot nad rajdowke zeby spokojnie serwis mogl pracowac.
Jestem w momencie kompletowania sprzetu do sezonu i chcialbym miec i ten problem z glowy. Bede bardzo wdzieczny za info jezeli ktokolwiek takie posiada.k-mart - Wto 16 Lut, 2010 prosze bardzo, wymiar "uniwersalny"
Mick - Wto 16 Lut, 2010 Bartku,
Namiot, mata itd muszą być minimalnie wielkości wchodzącego na nie/pod nie samochodu.
Generalnie wymiary mogą być jakie chcesz, ale bierz też pod uwagę wielkość miejsca serwisowego, które chyba też jest określone.Bad-i - Wto 16 Lut, 2010
Mick to tez wiem, chodzi mi o to ze jak juz mam zamawiac to wole zamowic cos co bedzie na kilka sezonow - oraz bedzie komfortowe w uzytkowaniu106 - Wto 16 Lut, 2010 idealny bedzie namiot na 2 auta i mata na 1 lub 2.. w 1 czesci postawisz rajdowke
w drugiej bedziesz mial czesc na jedzenie i narzedzia, krzeselka jak idziesz na
bogata to najlepiej jeszcze jakies plotki do okola zeby sprzet byl bezpieczny...
i zeby nikt obcy nie lazil po serwisie... a plotki mozesz fajnie wykorzystac
i rozwiesic na nich baner sponsora...
minimum to mata i namiot na 1 auto i bokiem dostawiony bus w ktorym masz sprzet.
tu masz przykladowe wymiary http://motorsport.istore..../view?id=183000Bad-i - Wto 16 Lut, 2010 czyli jednak 4x6 jest najbardziej popularny. Swoja droga fajne gadzety tam maja M - Wto 16 Lut, 2010 rurki w namiocie muszą być zgodne z załącznikiem JBad-i - Wto 16 Lut, 2010 dobra mozna zamknąć - połowa bedzie robic sobie jaja a k-mart powie zebym wzial od Hołka. Nastepnym razem otworze taki temat w technicznym k-mart - Wto 16 Lut, 2010 106 - Wto 16 Lut, 2010
Bad-i napisał/a:
k-mart powie zebym wzial od Hołka
do trzymania parasola.... 206 Gti - Wto 16 Lut, 2010 Czy do namiotu przewidziane są Hosssstessssy ? M - Wto 16 Lut, 2010 Tak ale wymogiem są zrobione michaly Niemy - Wto 16 Lut, 2010
Cytat:
Czy do namiotu przewidziane są Hosssstessssy
no włacha! bo jeśli tak to mogę robić za główną rurkę Michał - Wto 16 Lut, 2010
106 napisał/a:
idealny bedzie namiot na 2 auta i mata na 1 lub 2.. w 1 czesci postawisz rajdowke
w drugiej bedziesz mial czesc na jedzenie i narzedzia, krzeselka jak idziesz na
bogata to najlepiej jeszcze jakies plotki do okola zeby sprzet byl bezpieczny...
i zeby nikt obcy nie lazil po serwisie... a plotki mozesz fajnie wykorzystac
i rozwiesic na nich baner sponsora...
minimum to mata i namiot na 1 auto i bokiem dostawiony bus w ktorym masz sprzet.