Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [s] Filtry ITG zakup grupowy do dolotów Raceland i nie tylko
saxorulez - Śro 17 Lut, 2010 Temat postu: [s] Filtry ITG zakup grupowy do dolotów Raceland i nie tylkoPanowie mogę dla chętnych załatwić nowe filtry ITG pasujące do dolotów Raceland (trzeba dodać odrobinę taśmy uszczelniającej na rurę od dolotu gdyż średnica filtra jest o jakieś 2-3mm większa od rury jeśli dobrze pamiętam). Filtry są gąbki nie bawełny. Szczerze polecam.
Cena detal 246 PLN, dla nas cena 220 PLN Możliwy odbiór w Wawie lub wysyłka indywidualnie/grupowo jak się dogadamy.
Jeśli ktoś chce jakiś inny filtr do innego auta lub większy stożek lub zestaw do 4 przepustnic to jest to dobry moment żeby zamówić i skorzystać z rabatu.
Jeżeli są chętni proszę się wpisywać na listę.
W kwestii ceny - jeżeli ktoś chce kiepski filtr zapraszam na allegro, dobre filtry tyle kosztują
1.
2.
3.wasq - Śro 17 Lut, 2010 ile by kosztowal wklad do puchy do clio sporta ph1 ITG ??saxorulez - Śro 17 Lut, 2010
Cytat:
ile by kosztowal wklad do puchy do clio sporta ph1 ITG ??
188 PLN detal, 169 PLN promoAnonymous - Śro 17 Lut, 2010 U kidzia 188PLN więc pewnie te okolice... Ja swój u niego kupowałem.wasq - Śro 17 Lut, 2010 oki dziek iza info dam znac niedlugok-mart - Śro 17 Lut, 2010 czy sa takie filtry do wyciagu powietrza nad kuchenka?koma600 - Śro 17 Lut, 2010 To ja po proszę.
1.koma600-itg JC 62/60PiTT - Śro 17 Lut, 2010 mam taki od Łukasza
początkowo twierdziłem że nic nie daje i jest choojowy
jednak zmieniłem zdanie jak mi zapłacił 50zł.
żarcik, ale tak na serio to mogę też polecić, założyłem na chwilę serię, potem znowu ITG i wg. mnie jest jednak min. lepiej
a do tego sporo głośniej silnik słychać na otwartej przepustnicy
Łukasz możesz załatwić jakieś środki do czyszczenia tej gąbki bo muszę przyznać że jest z tym trochę zabawy, jednak bawełniane wkładki łatwiej się czyściM - Śro 17 Lut, 2010
PiTT napisał/a:
mam taki od Łukasza
O ku..a
A tak powaznie Pieczka czy lepszy filtr w hitlerze wiśniowym coś dawał?
Bo myślę o takim itg właśnie tylko sie zastanawiam czy byla jakas roznica?Janusz - Śro 17 Lut, 2010 jak się ma ITG do KN ?? sumie panie saxo nawet dobra cena do sporta, do kiedy obowiązuje promo ??PiTT - Śro 17 Lut, 2010
eM napisał/a:
PiTT napisał/a:
mam taki od Łukasza
O ku..a
A tak powaznie Pieczka czy lepszy filtr w hitlerze wiśniowym coś dawał?
Bo myślę o takim itg właśnie tylko sie zastanawiam czy byla jakas roznica?
miałem w bmw wkładkę K und N i jeśli chodzi o performance to raczej bez różnicy, za to nieco fajniej brzmiał silnik i to było słychać
jak chcesz zmieniać to bym brał pod uwagę jedynie wkładkę, chociaż wiem że sporo osób wkładało stożki i jarali się dźwiękiem R6M - Śro 17 Lut, 2010 nie nie stożek tutaj odpada, tylko wkladka.PiTT - Śro 17 Lut, 2010
Janusz napisał/a:
jak się ma ITG do KN ?? sumie panie saxo nawet dobra cena do sporta, do kiedy obowiązuje promo ??
KN - bawełna
ITG - gąbka
podobno gąbka dużo lepiej filtruje i taka jest jego główna zaleta
z drugiej strony nie słyszałem żeby komuś zasyfiła się przepływka od "firmowych" bawełnianych filtrów, zakładam że chodziło raczej o jakieś no name'y z allegro
ale tak czy inaczej, przekonały mnie testy gdzie ITG wypadał chyba najlepiej na tle konkurencjizefir - Śro 17 Lut, 2010 Lukasz jest cos do hondy Civic FN1 r18a2?saxorulez - Śro 17 Lut, 2010 Janusz,
gąbka lepiej filtruje niż bawełna, i moim zdaniem jest też efektywniejsza tzn mamy lepse przyrosty, ale mówimy tu o różnicach 1-2KM