To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [s] scenic

anjas - Śro 17 Lut, 2010
Temat postu: [s] scenic
Gdyby ktoś potrzebował albo znał kogoś kto potrzebuje:

Do sprzedania scenic 1.9 dci, w najlepszej wersji Luxe Privilledge (czy jakoś tak).
Kupiony jako nowy w PL w grudniu 2003 roku, u FreeMana w salonie w Konstancinie :)
Ja jestem II właścicielem.
Scenior ma 130 tysięcy przebiegu. Serwisowany. Bezwypadkowy.

Jeździmy nim już prawie 2 lata. W sumie to niezły samochód, ale jakoś nam nie leży a córeczka podrosła już na tyle, że dużego wózka wozić nie musimy, więc nie potrzebny nam bagażnik scenika. Przez 2 lata służył nam całkiem dobrze, po zakupie wymieniłem akumulator + czujniki otwierania drzwi. W czasie eksploatacji 2 razy wymieniłem w Renault świecę żarową i ostatnio naprawiłem kilka rzeczy, które wymagały uwagi.

Nie mam aktualnych zdjęć, ale wrzucam zdjęcia z czasu jak pogoda była jeszcze ładna. Scenic od tego czasu wiele się nie zmienil (doszła jedynie parkingowa przycierka z wgniotką po lewej stronie przy progu).

Samochód jest pewny, zadbany + gwarantuję uczciwość zainteresowanym. Nie zależy mi, żeby komukolwiek wciskać kit, powiem dokładnie co i jak.

Pewnie wstawię go w ciągu 1-2 dni do jakiegoś komisu, więc gdyby ktoś chciał obejrzeć to prosze pytać gdzie stoi maszyna :)

Aha, chciałbym za niego dostać jakieś 24 tysiące. Muszę go sprzedać na fakturę VAT, więc jeśli ktoś prowadzi dz.gosp. to mógłby odliczyć trochę VATu. + oczywiście nie trzeba opłacać PCC przy kupnie.

206 Gti - Śro 17 Lut, 2010

Zastanawiam się tylko czy zmieści sie elegancko pod plandekę Badiego ?
Misiek_lbn - Śro 17 Lut, 2010

zdjęcia są nieaktualne, uważam ze to jakiś przekręt...
PiTT - Śro 17 Lut, 2010

24k netto czy brutto?
anjas - Śro 17 Lut, 2010

PiTT napisał/a:
24k netto czy brutto?

brutto...

ale też się zastanawiam czy nie za tanio, zobacze jeszcze co powiedzą w komisie ;) :D

koma600 - Śro 17 Lut, 2010

jak z dachem ? nie przecieka?
Gaydek - Śro 17 Lut, 2010

W sam raz dla PiTTa na kampanię.
Bart - Pią 19 Lut, 2010

dobra oferta :faja:

popytam, może ktoś znajomy się skusi

mi - Sob 20 Lut, 2010

Szczęść Boże. Ojciec Bartosz wspominał o jakiejś godnej uwagi ofercie, pragniemy się jej bliżej przyjrzeć.

anjas - Czw 04 Mar, 2010

wreszcie się przełamałem i wystawilem scenika na otomoto... Sprzedał się w 2 dni, kupil go pierwszy czlowiek, ktory ogladał.
W sumie jestem zadowolony, ale jednak trochę szkoda... :(

M - Czw 04 Mar, 2010

Maciusiowemu też jest przykro
anjas - Czw 04 Mar, 2010

eM napisał/a:
Maciusiowemu też jest przykro

ja rozumiem... ale jednak scenic ma więcej niutków.

k-mart - Czw 04 Mar, 2010

co teraz bedzie, assasin II?