Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [s] scenic
anjas - Śro 17 Lut, 2010 Temat postu: [s] scenic Gdyby ktoś potrzebował albo znał kogoś kto potrzebuje:
Do sprzedania scenic 1.9 dci, w najlepszej wersji Luxe Privilledge (czy jakoś tak).
Kupiony jako nowy w PL w grudniu 2003 roku, u FreeMana w salonie w Konstancinie
Ja jestem II właścicielem.
Scenior ma 130 tysięcy przebiegu. Serwisowany. Bezwypadkowy.
Jeździmy nim już prawie 2 lata. W sumie to niezły samochód, ale jakoś nam nie leży a córeczka podrosła już na tyle, że dużego wózka wozić nie musimy, więc nie potrzebny nam bagażnik scenika. Przez 2 lata służył nam całkiem dobrze, po zakupie wymieniłem akumulator + czujniki otwierania drzwi. W czasie eksploatacji 2 razy wymieniłem w Renault świecę żarową i ostatnio naprawiłem kilka rzeczy, które wymagały uwagi.
Nie mam aktualnych zdjęć, ale wrzucam zdjęcia z czasu jak pogoda była jeszcze ładna. Scenic od tego czasu wiele się nie zmienil (doszła jedynie parkingowa przycierka z wgniotką po lewej stronie przy progu).
Samochód jest pewny, zadbany + gwarantuję uczciwość zainteresowanym. Nie zależy mi, żeby komukolwiek wciskać kit, powiem dokładnie co i jak.
Pewnie wstawię go w ciągu 1-2 dni do jakiegoś komisu, więc gdyby ktoś chciał obejrzeć to prosze pytać gdzie stoi maszyna
Aha, chciałbym za niego dostać jakieś 24 tysiące. Muszę go sprzedać na fakturę VAT, więc jeśli ktoś prowadzi dz.gosp. to mógłby odliczyć trochę VATu. + oczywiście nie trzeba opłacać PCC przy kupnie.
206 Gti - Śro 17 Lut, 2010
Zastanawiam się tylko czy zmieści sie elegancko pod plandekę Badiego ?
Misiek_lbn - Śro 17 Lut, 2010
zdjęcia są nieaktualne, uważam ze to jakiś przekręt...
PiTT - Śro 17 Lut, 2010
24k netto czy brutto?
anjas - Śro 17 Lut, 2010
PiTT napisał/a: | 24k netto czy brutto? |
brutto...
ale też się zastanawiam czy nie za tanio, zobacze jeszcze co powiedzą w komisie
koma600 - Śro 17 Lut, 2010
jak z dachem ? nie przecieka?
Gaydek - Śro 17 Lut, 2010
W sam raz dla PiTTa na kampanię.
Bart - Pią 19 Lut, 2010
dobra oferta
popytam, może ktoś znajomy się skusi
mi - Sob 20 Lut, 2010
Szczęść Boże. Ojciec Bartosz wspominał o jakiejś godnej uwagi ofercie, pragniemy się jej bliżej przyjrzeć.
anjas - Czw 04 Mar, 2010
wreszcie się przełamałem i wystawilem scenika na otomoto... Sprzedał się w 2 dni, kupil go pierwszy czlowiek, ktory ogladał.
W sumie jestem zadowolony, ale jednak trochę szkoda...
M - Czw 04 Mar, 2010
Maciusiowemu też jest przykro
anjas - Czw 04 Mar, 2010
eM napisał/a: | Maciusiowemu też jest przykro |
ja rozumiem... ale jednak scenic ma więcej niutków.
k-mart - Czw 04 Mar, 2010
co teraz bedzie, assasin II?
|
|
|