Kulturka - [K] Best of Martin.h
k-mart - Śro 17 Lut, 2010 Temat postu: [K] Best of Martin.h tak mnie cos naszlo, by wklejac tu najlepsze posty Martin.h'a
kubas - Śro 17 Lut, 2010
Świeżynka
martin.h napisał/a: | p106rallye napisał/a: | Martin w dupie byłeś , gówno widziałeś . |
Ty za to znasz się na wszystkim i zwiedziłeś cały świat. |
Maciusiowy - Czw 18 Lut, 2010
martin.h napisał/a: | Captain Beefheart and His Magic Band - do tej grupy przymierzałem się już kilka razy, i w końcu udało się. Teraz żałuję, że nastąpiło to tak późno. Captain Beefheart and His Magic Band to amerykńska grupa działająca w latach 1965-1982, ich muzyka to typowy blues rock, psychodelia oraz rock awangardowy. Wydali kilkanaście płyt, ale ich wpływ na rockową muzykę jest ogromny o czym świadczy mi.in ten cytat: "Wpływ członków Magic Bandu od 1972 r., zarówno potwierdzony jak i nie, był ogromny. Ani europejski art rock począwszy od Henry Cow, ani cały ruch punk rocka nie byłby taki sam bez nich. Od Paula McCartneya do Micka Jaggera i Kurta Cobaina i wielu więcej artystów głównego nurtu, wszyscy oni zawdzięczają inspirację Magic Bandowi, i wszyscy oni wyrazili to w jakimś czasie w druku." [Henry Kaiser]
Jeśli ktoś chciałby zapoznać się z ich twórczością to polecam zacząć od płyty "Safe as Milk". Każda kolejna płyta to coraz większy hardcore |
martin.h napisał/a: | Auto zostało w latach 30-tych zakupione przez Szwajcara polskiego pochodzenia od pewnego Francuza. Jak to Polak ma we krwi nie zapłacił cła i podatków A skarbówka się dopominała, więc mądry właściciel postanowił pozbyć się auta zatapiając je w jeziorze. W zeszłym roku auto zostało wydobyte, po ponad 70-ciu latach spędzonych pod wodą. |
k-mart - Pią 19 Lut, 2010
martin.h napisał/a: | p106rallye napisał/a: | martin.h napisał/a: |
Może i te chińskie foteliki fajnie wyglądają, ale patrząc na jakość wykonania większości chińskich wyrobów nie chciałbym mieć wypadku w czymś takim. |
|
Ja nie chciałbym aby podczas wypadku coś co ma zapewnić mi bezpieczeństwo rozleciało się w drobny mak. I nie rozumię co znaczą te emotikonki.
Jak chcesz napisać coś konkretnego to napisz.
To było prawie 2 lata temu, a sprzęt był od oficjalnego importera, więc teretycznie cena najniższa w PL. I było to bez rabatu (jakieś 20-30 %).
Ale zauważyłem, że jesteś mistrzem w wychwytywaniu okazji na allegro więc niech tak zostanie. |
k-mart - Sob 20 Lut, 2010
martin.h napisał/a: | PiTT napisał/a: | Misiek_lbn napisał/a: | http://www.allegro.pl/show_item.php?item=931410008
nie HH, ale coś warte uwagi jeśli ktoś szuka podobnego samochodu
ten egzemplarz można brać w ciemno |
fajny
ale to mnie zastanawia
- olej Valvoline 10W60 (zmieniany co 3-4tys. km),
chyba przesada co nie?
to w evo są wymiany co 6-7tyś |
Prawidłowo to olej powinien być wymieniany po każdym upalaniu. W Evo jest co 7,5 tyś. km, ale rzadko kto się do tego stosuje i przeważnie wymieniany jest częściej. |
|
|
|