Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [S] sprzedam rower
kosmita - Śro 24 Lut, 2010 Temat postu: [S] sprzedam rower Rozstaję się ze swoim rowerkiem
http://allegro.pl/show_item.php?item=935365163
dla forumowiczów mała zniżka
mi - Śro 24 Lut, 2010
...spróbuj choć w tytule aukcji nie robić błędów - to może pomóc...
KarQ - Śro 24 Lut, 2010
e nie pójdzie, dach przecieka.
Stacho - Czw 25 Lut, 2010
Siedziałem w tej samej dyscyplinie rowerowej podesłałem na lubelskie forum rowerowe
kosmita - Czw 25 Lut, 2010
Stacho, dzięki
Siedziałem to w moim przypadku dużo powiedziane, bez większych HC raczej jeździłem, a przez ostatni rok to nie wiem czy 5 razy na nim jeździłem
qbica - Czw 25 Lut, 2010
Stacho napisał/a: | Siedziałem w tej samej dyscyplinie rowerowej podesłałem na lubelskie forum rowerowe |
Startowałes w jakichs zawodach DH czy tylko jazda dla zabawy??
BTW kiedys sie zastanawialem nad tą ramą, ale teraz to nawet niemam czasu na rowerze pojezdzic
k-mart - Pią 26 Lut, 2010
pytales Kamila?
moze kupi.
Kamilbike - Sob 27 Lut, 2010
Ja to zamienie rower chetnie na Toyo R888 225/45/16 Prosze mnie nie wkopywac w rozne ciemne interesy
Stacho - Sob 27 Lut, 2010
qbica napisał/a: | Stacho napisał/a: | Siedziałem w tej samej dyscyplinie rowerowej podesłałem na lubelskie forum rowerowe |
Startowałes w jakichs zawodach DH czy tylko jazda dla zabawy??
BTW kiedys sie zastanawialem nad tą ramą, ale teraz to nawet niemam czasu na rowerze pojezdzic |
DH nie jeździłem nigdzie, bo jak sprzedałem swój ostatni rower to zainwestowałem całą kase w Clio..
a teraz sobie pluje w twarz bo wybudowali w Lublinie zajebisty park rowerowy pod mistrzostwa polski i europy..
Ja bardziej wolałem Dirt no i potem miałem fula to był Dirt/FR/Slopstyle
|
|
|