M - Pią 26 Lut, 2010 Temat postu: Krecimy filmNagrywamy z kmartem film, potrzebujemy statystów,
mamy już jednego kandytata - Kondzia - dobrze statystuje.
Potrzebujemy doręczyć zaproszenia do filmu za pomocą gołebia pocztowego?
Znacie jakiegoś?k-mart - Pią 26 Lut, 2010 tak jest, to prawda.
nie jestesmy pewni, czy ma to byc film krotko- czy dlugometrazowy.
dotychczas potwierdzony jest tylko tytul "mistrz wyscig"
oraz glowny bohater, kondzio
liczymy na wsparcie PiTT'a i Bad-i'ego, moze uda sie w paru scenach wkleic paru znanych statystow, n.p. Giertycha i Holkaanjas - Pią 26 Lut, 2010 Pomysł bardzo mi się podoba...
Ale jeśli mogę coś doradzić:
na fali Tańca z Gwiazdami i YouCanDance taniec sprzedaje się rewelacyjnie, dlatego do filmu "Mistrz wycig" wprowadziłbym elementy taneczne. I tu nie ma wątpliwości, kto powinien zagrać:
Janusz - Pią 26 Lut, 2010 ja tez bym chciał jakiś mały epizod czy coś 106 - Pią 26 Lut, 2010
k-mart napisał/a:
Janusz napisał/a:
ja tez bym chciał jakiś mały epizod czy coś
moze w lozku to akturat krotkometrazowy bedzie ....
Janusz - Pią 26 Lut, 2010
106 napisał/a:
k-mart napisał/a:
Janusz napisał/a:
ja tez bym chciał jakiś mały epizod czy coś
moze w lozku to akturat krotkometrazowy bedzie ....
to zależy czy Mi tez tam, będzie mi - Pią 26 Lut, 2010 pffff... Dawać info - gdzie i kiedy? Jestem otwarty na propozycje, mogę zagrać i stronę czynną, i bierną.k-mart - Pią 26 Lut, 2010 Zastnawiam sie nad scenariuszem.
Chcial bym by pare chetnych osob dodalo cos od siebie do tej historyjki.
Powinno udac nam sie nakrecic jakis 30 minutowy material.saxorulez - Pią 26 Lut, 2010 To moze ja zacznę:
Piątek wieczór, lato, jest ok 18 stopni, wilgotność powietrza 45%, wiatr północno-południowy. Warszafka (nie Warszawa), zagubiony w wielkim mieście Janusz (gra go Kondzio) idzie ulica Mazowiecką, wszechobecny wyluzowany styl oraz kluby z selekcją doprowadzają go do.....206 Gti - Pią 26 Lut, 2010 Edit:
Piątek wieczór, lato, jest ok 18 stopni, wilgotność powietrza 45%, wiatr północno-
południowy. Warszafka (nie Warszawa), zagubiony w wielkim mieście Janusz ubrany w garnitur i trampki (gra go Kondzio) idzie ulica Mazowiecką, wszechobecny wyluzowany styl oraz kluby z selekcją doprowadzają go do.....fydi - Pią 26 Lut, 2010 Piątek wieczór, lato, jest ok 18 stopni, wilgotność powietrza 45%, wiatr północno-południowy. Warszafka (nie Warszawa), zagubiony w wielkim mieście Janusz (gra go Kondzio) idzie ulica Mazowiecką, wszechobecny wyluzowany styl oraz kluby z selekcją doprowadzają go do Platysaxorulez - Pią 26 Lut, 2010 Piątek wieczór, lato, jest ok 18 stopni, wilgotność powietrza 45%, wiatr północno-południowy. Warszafka (nie Warszawa), zagubiony w wielkim mieście Janusz (gra go Kondzio) idzie ulica Mazowiecką, wszechobecny wyluzowany styl oraz kluby z selekcją doprowadzają go do Platy, gdzie też czeka na niego selekcja. Ale pamięta że do Platy da się wejść w krótkich spodenkach więc szybko biegnie w stronę Parku Saskiego gdzie w krzakach....Jacek - Pią 26 Lut, 2010 taki mały początek:
Alicja
Jacku jakbys słyszal cos o pracy dla takiej osoby jak ja pamietaj o mnie Bo musze zmienic.
15:11Jacek
toyota-bytom.pl
15:11Alicja
Ale jakie pieniadze????
Ja wiesz ze mam corke???
15:12Jacek
hehe, najpierw musisz określić co chcesz robić.
całkiem poważnie
15:12Alicja
teraz zarabiam 1400 ledwo wieze koniec z koncem uczelnia i utrzymanie nas
Wiesz nie jestem wybredna
15:13Jacek
złóż cv, handlowałaś kiedyś czymś?
15:13Alicja
Jestem ambitna i pracowita w banku jednak nie mam szans na awans i podwyzke wiec odchodze
Handlowałam winami drogimi oraz byłam przedstawicielem bakaland
15:14Jacek
no to już coś, a ksiegowe sprawy?
15:14Alicja
teraz tez w sumie handlowałam kredytami byłam w ostatnim kwartale roku najlepsza na slasku w ing
czesciowa znam w koncu studiuje i jestem głownym kasjerem
szybko sie ucze\
15:15Jacek
no to masz się czym chwalić! gratki!:)
przynieś cv pogadam z ojcem może coś wymyślimy, ok?
15:15Alicja
Co mi z tego tu trzeba miec plecu a nie liczy sie praca
15:16Jacek
jeszcze są kredyty i ubezpieczenia, też dobra fucha
15:17Alicja
juz wysyłam
samocvhod mi siada chce mi sie płakac za co mam cos kupic ....
15:18Jacek
życie... umnie też średfnio było ale tylko ciężką pracą da się coś osiągnąć no i wyżeczeniami
15:19Alicja
Ciezka praca komu to mowisz ja pracuje od 17 roku zycia Widziałes zebym miała firmowe ubranie kiedys nie mam kombinuje tanio a w miare
700zl uczelnia 400 dojazdy do pracy reszte na pieluchy
15:20Jacek
wysyłaj to cv i zobaczymy
15:20Alicja
juz poszło
znajome ktore ze mna kiedys były w modelingu maja porobione biusty usta stac je a ja he
14 corsa
letnia
uciekam bo jestem w pracy do 16
15:21Jacek
tylko one mogą się najwyzej tramwajem przejechać a ty masz już furę
15:21Alicja
pozdrawiammmm
15:21Jacek
hej
15:22Alicja
ona maja facetow z konkretnymi samochodami he zagranice raz w miesiacu
a ja .................. cos ze mna chyba nie tak
15:23Jacek
a ty masz piękną córeczkę a one będą miału pleśn na tych silixach za prę lat i problemy hehe:) jednak wolał bym być w twojej sytuacji niż dziwką koksa
Anonymous - Pią 26 Lut, 2010 a ja mógłbym pyerdolnąć 10-minutową solówę na mikrofonie z jednoczesnym trzepaniem grzywą? k-mart - Pią 26 Lut, 2010 oczywiscie filmik musi zawierac pare chwil motoryzacyjnych.