To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - folia przyciemniajaca

bizon - Sob 27 Lut, 2010
Temat postu: folia przyciemniajaca
2 stacje diagnostyczne odmowily zrobienia przegladu, mnie samemu przyciemnienie tez juz sie znudzilo, wobec czego powstaje pytanie:
jak elegancko, szybko, latwo i przyjemnie usunac folie przyciemniajace z szyb? :)
a w szczegolnosci z szyby tylniej, tak, zeby nie uszkodzic ogrzewania?

M - Sob 27 Lut, 2010

a) bierzesz i odklejasz, schodzi banalnie wielkimi kawalkami
b) zamykasz oczy :D

Mick - Sob 27 Lut, 2010

biząąąąą ale dlaczego chcesz ściągać z tylnej szyby?
Przeglądu nie robią jak np masz przyciemnione boczne przednie lub przednią, tylne boczne badź tylna nie robią żadnych problemów

Bart - Sob 27 Lut, 2010

Mick napisał/a:
biząąąąą ale dlaczego chcesz ściągać z tylnej szyby?
Przeglądu nie robią jak np masz przyciemnione boczne przednie lub przednią, tylne boczne badź tylna nie robią żadnych problemów

święta prawda, na dobrą sprawę tylne szyby możesz mieć smołą wysmarowane i przegląd przechodzisz bez zmrużenia oka.

A jeśli idzie o ściąganie - jak eM radzi - zrywasz renkom, nie powinno sprawić problemów, w ostateczności możesz nieco folijkę podgrzać suszarką/opalarką.

PGmaster - Sob 27 Lut, 2010

Ale tu chyba chodzi o to zeby nie zepsuc ogrzewania szyby. Ja ostatnio pytalem o zerwanie folii bo chce nakleic nowa i koles powiedzial ze potraktuje to jakims specyfikiem i ze niby zejdzie bez problemu.
bizon - Sob 27 Lut, 2010

stwierdzilem, ze albo wszystko albo nic :D
ogolnie to jestem juz stary i ch*ja widze przez te szyby, wiec stwierdzilem, ze je zdejme.
no nic, zaopatrzylem sie w terpentyne, benzyne ekstrakcyjna, 6-pak browara - damy rade :D

Bart - Sob 27 Lut, 2010

mój ziom ostatnio darł folię z przednich szyb przy policjantach, poszło gładko i szybko :]
bizon - Sob 27 Lut, 2010

moze podjade do jakiegos patrolu, bede mial dodatkowa motywacje :D
Michał - Sob 27 Lut, 2010

bizon , dobrze robisz
folia to taki I stage w polskim tjuninku

Anonymous - Nie 28 Lut, 2010

Przyda Ci sięsuszarka do włosów lub opalarka... Staraj sięsćiągać powoli bo zdarza sięże na szybie zostanie klej który trzeba będzie ścierać rozpuszczalnikiem...
M - Nie 28 Lut, 2010

Synek napisał/a:
bizon , dobrze robisz
folia to taki I stage w polskim tjuninku

dokladnie, ja ma przyciemnienie, jeżdzę bmw w dresie, obcinam się na łyso i jestem wieśniakiem :rotfl:

anjas - Nie 28 Lut, 2010

eM napisał/a:
dokladnie, ja ma przyciemnienie, jeżdzę bmw w dresie, obcinam się na łyso i jestem wieśniakiem

hej, na łyso się przecież nie obcinasz!

;) :D

M - Nie 28 Lut, 2010

anjas napisał/a:
eM napisał/a:
dokladnie, ja ma przyciemnienie, jeżdzę bmw w dresie, obcinam się na łyso i jestem wieśniakiem

hej, na łyso się przecież nie obcinasz!

;) :D

i nie mieszkam na przedmieściach pruszkowa! :rotfl:

Michał - Nie 28 Lut, 2010

hehehehe
ty jesteś frakcja z rembertowa !!!!

M - Nie 28 Lut, 2010

jade do Ciebie drobny złodziejaszku z Woly!
:rotfl: :rotfl: :rotfl:
Synek!