pP - Pią 05 Mar, 2010 Temat postu: fotel za 200plnChłopaki i dziewczęta..
ktoś na fkp wrzucił ogłoszenie, że za 200zł odda ten fotel (myślę, że do negocjacji)
jak ktos zainteresowany piszcie na adres: pawel.francuz@gmail.com
pozdrawiam
ppAnonymous - Pią 05 Mar, 2010 Czy on jest krzywy , czy mi sie zdaje ?M - Pią 05 Mar, 2010 patrzysz z boku monitora, patrz na wprostKonradMK - Sob 06 Mar, 2010 krzywy może nie ale styrany na tyle żeby go oddać za darmo i to komuś kto lubi zbierać śmiecipit - Sob 06 Mar, 2010 Atrakcyjna cena to 50pln by była.k-mart - Sob 06 Mar, 2010 jak by co mam taki sam w innych kolorach.
oddam za grosze.Anonymous - Sob 06 Mar, 2010
k-mart napisał/a:
jak by co mam taki sam w innych kolorach.
oddam za grosze.
pokaz zdjecia dogadamy sie !k-mart - Sob 06 Mar, 2010 nie mam fotek.
zamienie na flaszke, preferuje balsam kresowy lub gorzka zielonaAnonymous - Sob 06 Mar, 2010
k-mart napisał/a:
nie mam fotek.
zamienie na flaszke, preferuje balsam kresowy lub gorzka zielona
Taką czy taką
ogarniam transport i dobijamy targu , tylko zrob zdjecie jakieś k-mart - Sob 06 Mar, 2010 jutro zrobie fotke, jedna z flaszek, obie sa as-ami!Anonymous - Nie 07 Mar, 2010 Key , gdzie zdjęcia ?Anonymous - Pon 08 Mar, 2010 bez sensu, rurowa podstawa fotela - wygląda jak syf - za darmo bym nie brał ....k-mart - Pon 08 Mar, 2010
Gołąb napisał/a:
Key , gdzie zdjęcia ?
sorry nie ogarnalem, moze jutroAnonymous - Wto 09 Mar, 2010 Key , ponawiam prośbe o zdjecie czyba ze jest w maskarycznym stanie albo nie chcesz flachy k-mart - Wto 09 Mar, 2010 jest w stanie bardzo dobrym, ani nie porwany ani brudny.
wyobraz sobie taki sam fotel jak wyzej, czarny z czerwonymi dziurami na pasy.