HydePark - do sprzedania vts 16v
Grzesiek VTS - Pią 02 Cze, 2006 Temat postu: do sprzedania vts 16v Co sadzicie o tym saxo
moze byc w stanie dobrym jak ktos szuka to jest jeden :
http://www.gratka.pl/moto...f8610b9424e24df
Loko - Pią 02 Cze, 2006
Był już wklejany w temacie Hot Hatch ogłoszenia, tam sie też pare osób wypowiedziało na jego temat
Grzesiek VTS - Pią 02 Cze, 2006
gdzie podaj linka??
Loko - Pią 02 Cze, 2006
Sie robi, jest tutaj
http://forum.hothatch.org...r=asc&start=195
Grzesiek VTS - Pią 02 Cze, 2006
a faktycznie ktos był go ogladac :566:
Loko - Pią 02 Cze, 2006
Chyba nie, a jeśli był to się nie pochwalił
Dariano - Sob 03 Cze, 2006
To ja sie chwale bylem dzisiaj z ziomem tym najaranym na vts juz gdzies pisałem. Pojechalismy do zakretu umowilismy sie na bp pan przyjechał i zaprosilismy go warsztatu nadwornego tunera vtsow Adamant enginering.
Po pierwszym kontakcie juz wiedzialem ze nie jest dobrze :570: listwy odstawały z kazdej strony rysy po pol metra powłoka lakiernicza takiej grubosci jakby chcieli 0,5laieru umalowac całe auto :okulary2: szpachli pol tony na dachu dosłownie do połowy dachu szpachla strach jezdzic z takim zelbetonem nad głowa.zegary od 106tki czyli przebieg mocno watpliwy:/ nie bede sie produkował za mocno powtorze slowa adamanta "Samochód cały malowny grubo był bity przodem wzmocnienia ponaruszane " to tak w skrocie pytam czy wjezdzamy na podnosnik adam mowi ze nie ma po co to chyba powinno wystarczyc.
Loko - Sob 03 Cze, 2006
Ooo a tak ładnie wyglądał na zdjęciach
strick - Sob 03 Cze, 2006
To dobrze że nie jechałem oglądnąc go!
Grzesiek VTS - Nie 04 Cze, 2006
Dzieki Dariano jestes Wielki.kolege miałem wyslac zeby go sobie ogladnal ale nie warto DZIEKI Darek.
Dariano - Pon 05 Cze, 2006
spoko spoko od tego mamy nasza goraca strone zeby sobie pomagac
Michał - Pon 05 Cze, 2006
zamykam.
Grzesiu , po to jest założony temat z ogloszeniami zeby tam wstawiać takie rzeczy. dostajesz banana w usta .
Dariano - tobie nalezy sie pochwała od Grzesia.
|
|
|