Jakarti - Pon 08 Mar, 2010 Temat postu: wynajme kawalerke w Warszawiekolega szuka kawalerki w Warszawie -
jesli ktos cos wie to prosba o PW lub tel 503 122 474
dziekuje,
pzdr
KubsonMichał - Pon 08 Mar, 2010 Konflikt o spław rzeką Regą – jeden z zatargów handlowych na Pomorzu pomiędzy Gryficami a klasztorem białobockim i Trzebiatowem, trwający w latach 1317–1686. Wydane przywileje dla miast, w tym prawo składu dla Trzebiatowa oraz pośredni udział w związku hanzeatyckim, spowodowały ponad 350-letni zatarg o wolny spław rzeką Regą. Przedmiotem konfliktu były m.in. dochody Gryfic z połowu, handlu rzecznego i morskiego. W XIV w. Gryfice wiodły spór z klasztorem norbertanów, a od XV w. zbrojny konflikt z Trzebiatowem. Mimo pozytywnego rozstrzygnięcia sporu na rzecz Gryfic, Trzebiatów prowadził zabiegi utrudniające wolny spław Regą. Spór zakończył się w I poł. XVIII w., kiedy to koryto rzeki uległo zamuleniu, obniżył się poziom wód, a sama Rega stała się nieżeglowna.Jakarti - Wto 09 Mar, 2010 ponawiam pytanie - jeden pomuk juz poszedl strick - Wto 09 Mar, 2010 http://dom.gratka.pl/mies...zawa,40,md.html
Zaznaczyłem mieszkania do 40 m, to nawet 2 pokojowe znajdziesz
jesli ktos cos wie to prosba o PW lub tel 503 122 474
dziekuje,
pzdr
Kubson
Ja będę miał do wynajęcia, ale dopiero od drugiej połowy kwietnia najwcześniej Mick - Wto 09 Mar, 2010 Jaka, w dziale "sprzedam" wrzucałem kawalerkę od mojej koleżankiPGmaster - Wto 09 Mar, 2010 pomuk pomuk Jakarti - Wto 09 Mar, 2010
Dronek napisał/a:
Ja będę miał do wynajęcia, ale dopiero od drugiej połowy kwietnia najwcześniej
napisz prosze co konkretnieJakarti - Wto 09 Mar, 2010
strick napisał/a:
http://dom.gratka.pl/mieszkania-do-wynajecia/lista/,warszawa,40,md.html
Zaznaczyłem mieszkania do 40 m, to nawet 2 pokojowe znajdziesz
co Wy wszyscy tacy ku rw a mądrzy jestescie ostatnio??
wolisz ladowac kase komus obcemu czy sie dogadac ze znajomym i miec troche taniej?
skoro sie pytam o cos to mam w tym interes.
potrafie skorzystac z allegro.
sorry, ze niegrzecznie ale dziwnie sie ostatnio wiekszosc zachowuje.
dziekuje za pomoc innym.PiTT - Wto 09 Mar, 2010 nie znasz się to jest forum eksperckie i doradcze
wszyscy wszystko wiedzą i wszystko mogą załatwić
przychodzi co do czego i... cisza Drone - Wto 09 Mar, 2010
Jakarti napisał/a:
Dronek napisał/a:
Ja będę miał do wynajęcia, ale dopiero od drugiej połowy kwietnia najwcześniej
napisz prosze co konkretnie
26m2 w okolicy ulic Dickensa/Pawińskiego/Grójecka.
Niestety cena nie będzie okazyjna, bo mieszkanie jest w dosyć wysokim standardzie (jak na mieszkanie pod wynajem)strick - Wto 09 Mar, 2010 Jaka a moze zle zadałes pytanie?
Jakarti napisał/a:
kolega szuka kawalerki w Warszawie
Ta tak jak "mam 8k i chce kupic auto"....
Na taki tematy ktos odpowiada tak jak ja i odrazu jest zamykany...PiTT - Wto 09 Mar, 2010 ul. Dickensa w Kocku Jakarti - Wto 09 Mar, 2010
Drone napisał/a:
26m2 w okolicy ulic Dickensa/Pawińskiego/Grójecka.
Niestety cena nie będzie okazyjna, bo mieszkanie jest w dosyć wysokim standardzie (jak na mieszkanie pod wynajem)
okej,
rozumiem - idzie pomuk.Jakarti - Wto 09 Mar, 2010
strick napisał/a:
Jaka a moze zle zadałes pytanie?
Jakarti napisał/a:
kolega szuka kawalerki w Warszawie
Ta tak jak "mam 8k i chce kupic auto"....
Na taki tematy ktos odpowiada tak jak ja i odrazu jest zamykany...
pytanie bylo proste - jak nie ma nic do dodania to prosze nie podejmowac dyskusji
dobry kolega mnie poprosil o pomoc wiec ja poprosilem Was.