To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - chwale sie-Bmw 328

Anonymous - Pią 19 Mar, 2010
Temat postu: chwale sie-Bmw 328
Kilka osób pytało wiec wrzucam foty,nie jest to hh wiec w pimpie chyba nie moze wylądowac.
Specjalnie przyjechałem do PL na 2 dni zeby odebrac auto.
Bmw 328i Coupe,97 r,gruby wypas-jakies tempomaty,grzanie dupy,szmery bajery,m pakiet-kierownica,fotele,zawias,auto całkowicie seryjne.Auto kupione od mojego serdecznego przyjaciela,stan mechaniczny bardzo dobry,wizualnie troche zapuszczone,fotel kierowcy w fatalnym stanie

mi - Pią 19 Mar, 2010

jedzie, skręca?
Stacho - Pią 19 Mar, 2010

Jeździłem taką e36 pare razy tylko 318is lekko pomodzone tłoki i takie tam to 328 łykało aż byłem ździwiony :)
2.8 da rade już się fajnie pokręcić ! no i co najważniejsze szukaj eM-Pakietu bo bez tego samochód wygląda marnie ;)

Jedzie!!!szybsze to od Clio,zwłaszcza tak powyżej 150km/h
Skręca!!!i to nawet niezle,choc jeszcze nie przyzwyczaiłem sie do rwd.Na mocno krętym napewno szybsze jest Clio,na szybkich łukach bmw,bardzo stabilny jest.Zawieszenie jest m pakietowe czyli nizsze chyba 15mm+krotsze i sztywniejsze amory(niedawno wymienione),do wozenia dupy zawias rewelka,jest taki jędrny :rotfl: .Kusi mnie zeby cos w aucie pomodzic ale zmieniłem prace,czeka mnie duzo jezdzenia po europie wiec auto narazie pozostanie seryjnym dupowozem

iQ - Pią 19 Mar, 2010

a mialo byc malo dresiarskie kombi ;D
kaziu1985pn - Pią 19 Mar, 2010

rabarbar, fajny wózek :) szerokości życze. a co do szybkości według katalogów do tych 150 winno iść równo z clio :) tylko że tutaj łatwo wykrzesać więcej kucy.
pP - Pią 19 Mar, 2010

rabarbar napisał/a:
czeka mnie duzo jezdzenia po europie wiec auto narazie pozostanie seryjnym dupowozem

rabarbar napisał/a:
Bmw 328i

idealne auto :rotfl:

rabarbar napisał/a:
Specjalnie przyjechałem do PL na 2 dni zeby odebrac auto.

a to brzmi wręcz niewiarygodnie! :)

powodzenia w użytkowaniu :)

pP, ale ze co??? :rotfl: golfa na gnojówke miałem kupic??328 to swietne auto na dlugie autostradowe przeloty-szybkie,wygodne,bagaże 2 osób sie zmieszcza,spalanie nie jest jakies masakryczne
kaziu1985pn, 328 duuuzo lepiej sie zbiera powyzej tych 140-150,a wczesniej tez jest chyba minimalnie lepiej.Łatwo dołożyc 10-15 KM,wystarczy wrzucic kolektor z silnika m50b25

ade - Pią 19 Mar, 2010

kaziu1985pn napisał/a:
rabarbar, fajny wózek :) szerokości życze. a co do szybkości według katalogów do tych 150 winno iść równo z clio :) tylko że tutaj łatwo wykrzesać więcej kucy.

wg "Prawa ulicy" (to KamilRower napisal??) to niestety jest spora roznica na korzysc bmw:d a ja potwierdzam:] na silke nie chodze ostatnio wiec glupio byloby sie niezgodzic :rotfl:

miast normalna jazda okolo 12l, trasa 100-130 - 8l, autostrada okolo 200-220 10l

nox - Pią 19 Mar, 2010

Brat śmiga 328 tylko że e46 zajebisty wóz fajnie się napędza nieźle skręca wygodny w środku itp . Ale fakt z napędzaniem najlepiej mu idzie powyżej 130-150 wioząc kiedys fura na trasie katowice-warszawa złapałem się z boxterem i dostawał sromotnie przy prędkościach 180-220 . i byłem zaskoczony jak ładnie się zbiera przy takiej prędkości .
kaziu1985pn - Pią 19 Mar, 2010

ja tam się spierać nie będę bo niestety nie miałem okazji jechać 328, ale wiem jak to jest z ta mocą w clio że lubi być kapryśna :) ade, z ta autostradą to chyba w niemczech bo w polsce ludzie lubią się kulać lewym pasem 130 :/ i co chwile przyspieszać i zwalniać trzeba :(
M - Pią 19 Mar, 2010

bmw to dobra marka, gratulki
strick - Pią 19 Mar, 2010

eM dziwne ze na temat koloru jeszcze nic nie napisałes ;)
Graty auta, oby dobrze sie sprawowało :)

M - Pią 19 Mar, 2010

nie jest to moj wymarzony kolor - jak jest dobry egzemplarz to sie bierze :)
pP - Pią 19 Mar, 2010

rabarbar napisał/a:
pP, ale ze co??? :rotfl: golfa na gnojówke miałem kupic??

gnójówke? ja np. ropy nie jadam ani pijam :rotfl: po prostu wolałbym żeby za te same 200pln przejechać 2 razy więcej.tyla dziękuję :)