pit - Wto 23 Mar, 2010 Temat postu: [s] 106 s16poszedłem po całości
http://www.allegro.pl/ite...gti_rallye.htmlpit - Śro 24 Mar, 2010 Jak nie bedzie zainteresowania to pogonie serie.106 - Śro 24 Mar, 2010 jak stan jest zgodny z opisem to "Cena jaka mnie interesuje za seryjne auto to 14tyś pln"
to chyba cena uczciwa.Vlodarsky - Czw 25 Mar, 2010 Ten temat to nie dyskusja tylko ogłoszenie.
Dane kontaktowe są w aukcji do której link podał pit.
Albo musisz opuścić albo powyciągać części i sprzedać jako serie!pP - Czw 01 Kwi, 2010 fakty z nowej aukcji:
1. cena bez zmian
2. dodano zdjęcia, które potwierdzają, że auto było upalane cały rok (lato, jesień, zima, wiosna) ŁukaszS3 - Czw 01 Kwi, 2010 Niestety takie realia. Ja miałem bardziej zmodzone saxo które było w 100% bezwypadkowe i więcej gratów do niego dawałem i więcej jak 16k nie było szans dostać.Anonymous - Czw 01 Kwi, 2010 Coście się tak przyebali do tago upalania? Wolałbym kupić regularnie serwisowaną, zadbaną, upalaną furę niż nieupalaną pseudoperełkę w której ktoś jeździł jak pizda, nie wymieniał oleju, a w środku jak nasrane...
Cena odstrasza, może lepiej gdybyś wystawił za 14 bez dodatków? jest szansa że ktoś zajrzy do ogłoszenia ŁukaszS3 - Czw 01 Kwi, 2010 Andre a jak widzisz zdjęcia w ogłoszeniu z upalania to pierwsza Twoja myśl jest taka że ta fura jest zadbana i serwisowana czy taka że auto dostawało po dupie?
Dziękuję Anonymous - Czw 01 Kwi, 2010 Patrząc po tych zdjęciach pomyślałbym że wyglada na zadbaną...
Poza tym nie kupuje się aut przez zdjęcia...Anonymous - Czw 01 Kwi, 2010 Poza tym ja np kupiłbym takie auto z przeznaczeniem do nakur.wiania... dobrze wiedzieć że sprawdzone w boju pit - Pią 02 Kwi, 2010 A czy w aukcji jest napisane że nie był upalany?
Czyli powinienem napisać: "auto po modyfikacjach, jeździ nim żona do pracy" czy to jest wiarygodne?
Auto jest upalane ale nigdy po szutrach, dziurach itp.
Pewnie tak zrobię, poczekam jeszcze chwile a potem wróce do serii.pP - Wto 06 Kwi, 2010
Cytat:
Poza tym nie kupuje się aut przez zdjęcia...
to po co zdjęcia w aukcjach? mają zachęcić..
owszem jest tak, że też wolałbym kupić auto serwisowane i takie tam, ale w dzisiejszym świecie prawda jest taka, że ludzie wolą kupić
ŁukaszS3 napisał/a:
fura jest zadbana i serwisowana
aniżeli
ŁukaszS3 napisał/a:
auto dostawało po dupie
i tego nie zmieniszVlodarsky - Wto 06 Kwi, 2010 kupujecie ? jesteście zainteresowani ? to zapraszam do udzielania się w innych tematach.