k-mart - Czw 25 Mar, 2010 Temat postu: zycienowy temat, dajacy mozliwosci.
dzisaj:
18°Cl o 18:00, spotkalem sie z ziomkami nad jeziorem. browexy, szlugi, gadki i inne tam.
gralismy w noge ~1h, spec zap.ierdala za pilka jak sukinkot.
Huy chcial, ze przyjechaly psy, jako ze spec zapierdala na zakazanym dla psow terenie.
Huy: "Jak pan widzial, psy sa tu zakazane"
ja: "co mi zrobisz?"
huy: "jesli pana pies nie opusci terenu, dostanie pan mandat"
ja: "ile musze zaplacic. zeby moj pies mogl tu zostac?"
huy: " 200-300fr, jesli kogos stac"
ja: "mnie nie stac, ale to bez roznicy w moim przypadku"
huye sie smialy, stwierdzielem ze huy im w dupe i wole kupic flaszke niz nocowac u nich. Wiec sie zawinalem.
Nadal jestem wkuriowny na siebie ze odpuscilem grubasom ktorzy nazywaja sie wladza.106 - Czw 25 Mar, 2010 sorry ale wystarczylo powiedziec ze znasz szeje i holka*....to zawsze dziala.
* 6 grudnia 2007 objął mandat posła do Parlamentu Europejskiego w miejsce nowej
minister nauki i szkolnictwa wyższego Barbary Kudryckiej[1][2]. W 2009 nie ubiegał
się o reelekcję.k-mart - Czw 25 Mar, 2010
106 napisał/a:
nie ubiegał
się o reelekcję.
bo startowal w mistrz wyscigu!k-mart - Czw 25 Mar, 2010
106 napisał/a:
W 2009 nie ubiegał
się o reelekcję.
blad:
holek tylko mogl sie ubiegac o reerekcje (ktorej nigdy nie doznal an os'ach)Marek23 - Pią 26 Mar, 2010 Kej, a kiedy zycie zawiedzie Cie do Krk i Rbk? W pierwszym lunch, w drugim obiad...k-mart - Pią 26 Mar, 2010 Jutro do mnie wpadaja bart z maliniakiem, wiele zapytan zyciowych zostanie wyjasnionych.Bad-i - Pią 26 Mar, 2010 Mistrz Wyścig, podobno spec wyprzedzil Hołka na Baja Italiak-mart - Pią 26 Mar, 2010 zawsze jestem zadowolony, gdy tematy ida w dobrym kierunku.
o tyle fajnie ze nawet moja wirtualna osoba pod nickiem martin.h czasem jest w stanie zamieszac w tym garnku.Janusz - Pią 26 Mar, 2010
Marek23 napisał/a:
Kej, a kiedy zycie zawiedzie Cie do Krk i Rbk? W pierwszym lunch, w drugim obiad...
pomyliłeś coś w krk jest obiad to w Wawie jest lunch Maciusiowy - Pią 26 Mar, 2010
Janusz napisał/a:
Marek23 napisał/a:
Kej, a kiedy zycie zawiedzie Cie do Krk i Rbk? W pierwszym lunch, w drugim obiad...
pomyliłeś coś w krk jest obiad to w Wawie jest lunch
...a w Wadowicach? GeKo - Pią 26 Mar, 2010 są kremówki M - Pią 26 Mar, 2010 Rurki z krememPiTT - Pią 26 Mar, 2010 w ruchomym wafluJanusz - Pią 26 Mar, 2010 phi.. nawet nie wiem jak kremówka wygląda... jest tu jakiś ekspert??Anonymous - Pią 26 Mar, 2010