Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [S] Nokia e65 i Motorola V3 Edge
KonradMK - Wto 30 Mar, 2010 Temat postu: [S] Nokia e65 i Motorola V3 EdgeJak w temacie, działające.
Nokia za 150
Motorola za 100Anonymous - Wto 30 Mar, 2010 Biore 2 za 200 zł razem PiTT - Wto 30 Mar, 2010 co, stara odzyskała towar z kdt??KonradMK - Śro 31 Mar, 2010
PiTT napisał/a:
co, stara odzyskała towar z kdt??
tak, powiesz swojej że może się po niego zgłosić.KonradMK - Śro 31 Mar, 2010 kuźwa, jak bym wiedział że taki odzew będzie to bym dał cenę w euro i zatrudnił telefonistkę. A Motoroli nikt nie chce? Fajna jest, dobra, miła, lansik z otwieraną klapką na plażę jak znalazł Mick - Śro 31 Mar, 2010 nie zapominaj, że wiem gdzie mieszkasz MoRToN - Śro 31 Mar, 2010 W jakim stanie t amorotola ? jakies foto ? w sumie to chyba jestem chetny jak nie bedzie sciosana za bardzo, bateria cos trzymie ?KonradMK - Śro 31 Mar, 2010
MoRToN napisał/a:
W jakim stanie t amorotola ? jakie foto w sumie to chyba jestem chetny jak nie bedzie sciosana za bardzo, bateria cos trzymie ?
wygląd jest bardzo atrakcyjny bateria trzymie ale nie powiem ci czy 2 dni czy 1 dzień bo to zależy ile gadasz. foto wieczorem.MoRToN - Śro 31 Mar, 2010 ok, in tacz.KonradMK - Śro 31 Mar, 2010 fotki:
Oba telefony były kupione w sieci Plus, są z pudełkami i ładowarkami.
Majk się nie odzywa to kto tam chciał oba na raz?anjas - Śro 31 Mar, 2010 Blat kuchenny z płyty czy konglomerat?k-mart - Śro 31 Mar, 2010 dorzucasz flache to biore za 100zl oba!Anonymous - Śro 31 Mar, 2010 biorę oba !!!Michał - Śro 31 Mar, 2010 kuraw, kondzio, pytam sie ciebie na pw iczy ma sima
jaka sieć ?KonradMK - Śro 31 Mar, 2010
Synek napisał/a:
kuraw, kondzio, pytam sie ciebie na pw iczy ma sima
jaka sieć ?
to ci odpisałem że pewnie ma simlocka. sieć Plus. Nic nie odpisujesz więc może ci nie pasi że z simem, na allegro pełno jest bez simów.