Michał - Pią 02 Kwi, 2010 Temat postu: [S] Honda Accord 2.2 iesElo
Sprzedaje accordeona, chce cabrio jednak.
Samochód od 16 lat w rodzinie, jeden właściciel, wsszystkie przeglądy udokumentowane.
Dobry dupowóz. We wtorek jade do barta na wymiane czegoś tam w zawieszeniu bo puka coś tam.
hello seller how you doing today, am very interesting in buying your item list on allegro.pl, which i will like to be ship tp my client in West African Nigeria, kindly get back to me with the total cost of this item plus the shipping through CARGO/DHL/R&M or the fastest shipping company you no around you to the information below:
martin.h - Nie 18 Kwi, 2010 Czarny brat z Nigerii ? Michał - Nie 18 Kwi, 2010 albo moja stara sobie robi jajca Barejka - Nie 18 Kwi, 2010 Synek, prawdopodobnie ktos chce kupic accorda, kolegi stara toyota pojechala juz dawno do afryki, tam maja popyt na auta japonskie prawdopodobnie Tomcat - Nie 18 Kwi, 2010 może Obama potrzebuje solidnego auta dla rodziny ?anjas - Nie 18 Kwi, 2010 zwykły przekręt... Odpisz, to poprosi Cie o przelanie 500dolarów na jakieś konto na poczet czegośtam czegośtam co prawdopodobnie będzie brzmiało dość mądrze .Bart - Nie 18 Kwi, 2010 może spytaj w jakich godzinach można go zastać w domu bo chcesz sam przyjechać KarQ - Nie 18 Kwi, 2010 O przelanie 500$, żeby miał pewność, że jak przyleci do Polski to auto jeszcze będzie Michał - Nie 18 Kwi, 2010 odpisałem że shipping z polski to koszt ok 1200 euro i że jestem zainteresowany transakcjąBart - Nie 18 Kwi, 2010 Mister Loda będzie zachwycony Anonymous - Nie 18 Kwi, 2010 A mógłbyś spytać czy nie chce mojego xsi?Bart - Nie 18 Kwi, 2010 arssss - Nie 18 Kwi, 2010 Kumpel też dostał taką wiadomość w sprawie ps2
Gdzieś o tym czytałem i jakiś mega inteligentny koleś wysłał coś tam,jakiś zegarek czy coś GeKo - Nie 18 Kwi, 2010 http://di.com.pl/news/188...o_szwindlu.html