Anonymous - Wto 06 Cze, 2006 Temat postu: OPONY!!!!!!!!-co mogłibyście polecić-sprawa pilna!!!!Do wszystkich forumowiczów-jakiej marki i jaki model opony jest godny polecenia?
tak do 230 za gumę-nie mam więcej kasy!!! :567:Michał - Wto 06 Cze, 2006 nie krycz.
chyba peter kupił nie drogie ale dobre opony.Jakarti - Wto 06 Cze, 2006 no ja np jestem zadowolony z GOODYEAR F1 EAGLE cos tam.. 195/50/15 trzymaja bardzo ladnie - Dariano troche wiecej na nich jezdzil to moze cos wiecej powie.. nie sa drogie wbrew pozorom - w necie widzialem ponizej tej proponowanej przez Ciebie ceny.
naprawde czuje sie jak sie kleja do asfaltu - no chyba, ze jezdzisz autem w pracy itd.. tzn bardzo duzo.. to moze cos bardziej trwalego bo te jednak maja troszke skrocony czas zywotnosci - ale cos za cos lenny - Wto 06 Cze, 2006 ja zdecydowanie polecam Toyo Proxes T1R!
od 2mcy spisują mi się naprawdę zajebiscie,
cena vs jakość na 5+
pozat tym piękny bierznik i twarde boki do krawężników,
no i mają kapturek na felgę!
polecam polecam!Grzesiek VTS - Wto 06 Cze, 2006 Ja polecam BF Goodrich śmigam na oponkach tej marki od 4 lat i naprawdę super sie jedzie a cena przyzwoita .Pierwsze były Profiler G Teraz dokonałem zakupu G.Force Profiler i naprawdę REWELACJA super się drogi trzymają i nie sa głośne.saxorulez - Wto 06 Cze, 2006
Yoko A539 185/55/14 269PLN sztuka - www.baloon.pl
Bf Goodrich Profiler 2 185/55/14 230PLN sztuka - www.opony.plpcs - Wto 06 Cze, 2006 Toyo nie ma w tym rozmiarze (14" do saxo), ale opony zajebiste za swoja cene, o f1 eagle sa mieszane opinie.
bierz to bf good... co chlopaki napisalisaxorulez - Wto 06 Cze, 2006 ja bym brał YokoAnonymous - Wto 06 Cze, 2006 oj Panowie naprawdę wielkie dzieki za pomoc.
chyba wybiorę micheliny w wydaniu Bf Goodrich.
jak będą kiepskie to bedę miał chociaż na kogo zwalić :564:saxorulez - Wto 06 Cze, 2006 będa lepsze od fire stone trust meAnonymous - Wto 06 Cze, 2006 bo głownie zależy mi na bardzo dobrym trzymaniu bocznym.
nie jestem specjalnym zwolennikiem scigania się od 0- do 200
( co nie znaczy że nie lubię jakiemuś DRESOWI w BMW przywalić na swiatłach)
natomiast wielką frajdę odczuwam chodząc po zakrętach z prędkościami
które są nie dozwolone na Polskich drogach.
Tak czy inaczej biorąc pod uwagę wasze opinie wierzę że te oponki będą lepsze.Loko - Wto 06 Cze, 2006 Taa firestone to zdecydowanie popieram zdanie poprzedników one nadają się do układania ich jako pachołki, a nie do jeżdzenia A co do opony to tak jak już pisałem jakiś czas temu, jak jeszcze był śnieg W tym roku lata ma nie być wogóle, ma lać deszcz non stop, więc ja chyba bym się zdecydował na uniroyala rainsporta, podobno bezkonkurencyjna na mokrym, na suchym wiadomo troche gorzej, ale podobno nie ustępuje bardzo czołówce. Do tego niska cena i ciekawy wygląd.
A na suche to bym brał yoko, lub toyo.strick - Wto 06 Cze, 2006 Kolega ma MARANGONI ZETA! Wcześńiej była o tych oponach rozmowa, ale jeszcze wtedy nie mogłem nic o nich powiedziec! Sa to bardzo fajne oponki! Super się trzymają! Jestem w stanie je polecić!nox - Wto 06 Cze, 2006 ale najmniejszy rozmiar tych opon to 195/50/15 wiec do saxo niezabardzo...strick - Wto 06 Cze, 2006 Nie na 14, ale na 15 pasują idealnie! A i cena jest niezła!