Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [K] Uszkodzoną sonde lambda VW 6 przewodową
TOXIC - Czw 08 Kwi, 2010 Temat postu: [K] Uszkodzoną sonde lambda VW 6 przewodową Jak w temacie
Poszukuje uszkodzonej sondy lambda do VW 6 przewodowej
part number 021-906-262-B
Tak naprawde potrzebna mi sama wtyczka oraz gniazdo z jakiejs starej wiązki.
Potrzebuje zrobic przedłużacz 40-50cm a nie znalazłem nigdzie uniwersalnych wtyczek do samodzielnego poskładania (chyba ze ktoś widział ? )
GeKo - Czw 08 Kwi, 2010
uderz do Pitta niech wrzuci info na jakieś forum
PiTT - Czw 08 Kwi, 2010
hehe, bardzo chętnie bym pomógł, ale obawiam się że na forach PL nie wiele jest informacji technicznych, przynajmniej na tych co mam konto
ale jak coś to zarzucę temat
TOXIC - Czw 08 Kwi, 2010
chodzi tylko o te głupie wtyczki wiem ze to drobiazg ale nie kupie sobie przecież całej wiązki z new beetle'a .
Anonymous - Czw 08 Kwi, 2010
mam ale do Clio
TOXIC - Czw 08 Kwi, 2010
AFR LC-1 od Innovate używa standardowej sondy VW, będe ją dokłdał jako drugą do wydechu. Wolał bym nie montować całego układu pod autem, tylko przedłużyc samą sonde a moduł walnąć wewnątrz auta. Ale jak nie znajde przedłużacza którym przejde do wnetrza auta to zamontuje pod autem. Poprostu nie bedzie taki plug'n'play jak sobie to planowałem
ŁukaszS3 - Nie 11 Kwi, 2010
Mam taką wtyczkę z kabelkiem który był do Vemsa. Mogę sprzedać za gut prajs tzn 4k PLN
grzech - Śro 14 Kwi, 2010
jesli chcesz zrobic przedluzke to po licho Ci dokladnie taka wtyczka ? kup byle jaką 6 przewodową aby tylko była męska i żeńska i sobie zrobisz bez problemu przedłużke
TOXIC - Czw 22 Kwi, 2010
grzech, przede wszystkim ze wzgledu na wilgoć, to raz. Dwa to nie chce nic ciąć ani lutować (mówie o urzadzeniu i lambdzie) a po 3 to i tak juz nie ważne. Zamocowałem układ pod autem i przebiłem sie samymi kablami do wnetrza. Na czas strojenia wystarczy.
mozna zamknąć lub skasować koniec koncow zamontowałem moduł pod podwoziem
|
|
|