Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [K] felgi 15' 4x100
leon - Śro 14 Kwi, 2010 Temat postu: [K] felgi 15' 4x100po raz kolejny zakładam temat w którym chciałbym sie dowiedzieć czy ktoś ma jakieś felgi ciekawe do sprzedania
15 cali 4x100 - każdy stan mile widziany gdyż mają służyć do upalania - od nówek aż po wymagające renowacji
byłbym wdzięczny gdybyście poza fotkami i ceną podawali ich wagę
produkcja z tego co kojarzę UK ale nie wiem co te felgi są warte nie mniej wyglądają JDM'owo
a nad takimi sam się zastanawiam na zimę (ale ja ogólnie mam milion wariantów)
Nie wiem jak z masa, ale BBS przynajmniej jest dobra firma no i całkiem ładne jak za taka kasę http://moto.allegro.pl/it...ylko_420zl.html
A tu już coś lekkiego
http://moto.allegro.pl/it..._bbs_rh_rs.htmlAnonymous - Śro 14 Kwi, 2010 jesli tylko do upalania i nie zalezy ci na dizajnie to moze kup stalówki-beda lekkie a jak sie któras pognie to wyrzucisz i kupisz następną.Dodatkowo jak yebniesz je na biało to jest szansa ze którys z klubowiczów opyerdoli ci dzideBarejka - Śro 14 Kwi, 2010
rabarbar napisał/a:
Dodatkowo jak yebniesz je na biało to jest szansa ze którys z klubowiczów opyerdoli ci dzide
Anonymous - Śro 14 Kwi, 2010 ciekawe któryMichał - Czw 15 Kwi, 2010 tyAnonymous - Czw 15 Kwi, 2010 no coś ty? k-mart - Pią 16 Kwi, 2010 moge sprzedac komplet do williego, albo na lysych letnich albo bardzo dobrych zimowkach.
cena bedzie huyowa, uprzedzam.
albo 3x ze sporta phI
albo 4x stalowki z 16v, za 2 flaszkileon - Pią 16 Kwi, 2010
k-mart napisał/a:
moge sprzedac komplet do williego, albo na lysych letnich albo bardzo dobrych zimowkach.
cena bedzie huyowa, uprzedzam.
albo 3x ze sporta phI
albo 4x stalowki z 16v, za 2 flaszki
dajesz cenę tych 3 z ph1 i tych z williego (na letnich lub najchętniej bez opon) - najwyżej wyrwie mnie z butów Janusz - Pią 16 Kwi, 2010
k-mart napisał/a:
albo 4x stalowki z 16v, za 2 flaszki
jak to wygląda?? w 15 ?? jakie flaszki ?? biere...
felg nigdy za wiele k-mart - Pią 16 Kwi, 2010
Cytat:
dajesz cenę tych 3 z ph1 i tych z williego (na letnich lub najchętniej bez opon) - najwyżej wyrwie mnie z butów
a ile takie cos kosztuje w PL na allegro?
bo taka cena mnie intere.
Cytat:
jak to wygląda?? w 15 ?? jakie flaszki ?? biere...
no takie zwykle, niech ktos wstawi bo nie mam dzis glowy do szukania zdjec...leon - Pią 16 Kwi, 2010 Januszku nie wpierniczaj mi sie w interesy Janusz - Pią 16 Kwi, 2010
leon napisał/a:
Januszku nie wpierniczaj mi sie w interesy
ej ej... stalówki już mosz leon - Pią 16 Kwi, 2010 mom ale do upalania jak nie styknie mi $ to biera tysz stalówki