Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [S] wyprzedaż rajdowych gratów 16v/ williams
matt - Nie 18 Kwi, 2010 Temat postu: [S] wyprzedaż rajdowych gratów 16v/ williams jak w temacie mała wyprzedaż gratów, które zostały mi po clio:
Felgi Speedline Williams srebrne, 4 sztuki, 15 cali, proste, drobne odpryski, jedna fela w jednym miejscu delikatnie przytarta na rancie, na felach opony BF Goodrich Profiler G, 2x 185/55 2x 195/50, stan wszystkich czterech opon: śmiało na trening do spalenia albo śmietnik jeśli do normalnej jazdy, opony gratis do felg
cena: 1 200 zł

SPRZEDANE - Fotele kubełkowe Mirco S3 czerwone x2, pasy racingi szerokie czerwone z karabinkiem obrotowym x2,
Tarcze Valeo wentylowane przód, Clio 16v (ale i także megane, kangoo itd), nówki sztuki, nie rozpakowane nawet
cena: 250 zl
Rozpórka kielichów przód clio 16v/ williams, "hand-made", ja w końcu nie zebrałem się do montażu więc sobie przeleżała troszkę
cena: 150 zł

Amortyzatory tył 16v, niemieckie BOGE, bardzo fajna charakterystyka, twardsze, wyjąłem je tylko dlatego, że dorwałem bilsteiny b6, te zostawiłem bo jak piszę bardzo dobrze mi się na nich śmigało, sprawdzałem teraz i równo odbijają
cena: 150 zł

wszystkie FOTO w galerii: http://yfrog.com/0ip4160040resizejx
pozdrawiam,
matt
matt - Śro 21 Kwi, 2010
fotele i pasy sprzedane
Tomcat - Czw 22 Kwi, 2010
dobra cena na tą rozpórkę
matt - Czw 22 Kwi, 2010
Tomcat, jak ją pomaluje na czarny mat to cena pójdzie w górę na poziomie sparco ca. 450 zł, czyli teraz jest to niemalże okazja
pozdr. matt
Tomcat - Czw 22 Kwi, 2010
Widzę graty nawet dotknięte przez Ciebie nabierają wartości, strach pomyśleć co będzie jak zaczniesz jeździć w RD3L
|
|
|