Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [K] Pasy szelkowe 3pkt bądź 4pkt
Janusz - Czw 22 Kwi, 2010 Temat postu: [K] Pasy szelkowe 3pkt bądź 4pkt Panowie poszukuje pasów 3pkt badz 4pkt ale koniecznie takich zapinanych z przodu na jedna klamrę oraz rozpinany z tyłu za kubłem. Wiem ze dokładnie takie pasy o jakich mówię robi Sabelt i takie tez najchętniej bym przygarną Ostatnio Pioterk sprzedał takie Tomcatowi, a do sprzedania ma je griffin ale on, ma niekompletne Wiec może jeszcze komuś gdzieś takie leżą w szafie, może ktoś gdzieś na jakimś forum sprzedaje. A może tomcat chce odsprzedać. Oczywiscie nie muszą być sabelty, ale muszą to być pasy odpinane z tyłu za fotelem.
Anonymous - Czw 22 Kwi, 2010
A szukałeś takiego samego mocowanie jakiego brakuje w tych moich ?
Janusz - Czw 22 Kwi, 2010
nie mogę znaleźć nawet takich pasów a co dopiero takiego samego mocowania
Tomcat - Czw 22 Kwi, 2010 Temat postu: Re: [K] Pasy szelkowe 3pkt bądź 4pkt
Janusz napisał/a: | może tomcat chce odsprzedać |
Chce odsprzedać, bo są mega gówniane i na pewno do dupy się w nich jeździ. Osobiście nie wiem za wiele, bo zamontowałem je pilotowi i siedziałem w nich ze 2 razy ale wydaje mi się że klasyczne 3 pkt Schrotty są o niebo porządniejsze i wygodniejsze. Te które ja mam na pewno rozpinają się z tyłu, natomiast Sabelty raczej nie. Chyba że jestem ślepy.
Tomcat napisał/a: | Chce odsprzedać, bo są mega gówniane i na pewno do dupy się w nich jeździ. Osobiście nie wiem za wiele, bo zamontowałem je pilotowi i siedziałem w nich ze 2 razy ale wydaje mi się że klasyczne 3 pkt Schrotty są o niebo porządniejsze i wygodniejsze. Te które ja mam na pewno rozpinają się z tyłu, natomiast Sabelty raczej nie. Chyba że jestem ślepy. |
ciekawe, bo na zdjęciach to sabelty wyglądają dużo lepiej niż schrotty. Ja nie widziałem tych Piotrkowych, tylko on mówił ze ma takie same jak griffin a on am rozpinane. TO może chcesz sprzedać te które masz rozpinane
Tomcat - Czw 22 Kwi, 2010
Janusz napisał/a: | Tomcat napisał/a: | Chce odsprzedać, bo są mega gówniane i na pewno do dupy się w nich jeździ. Osobiście nie wiem za wiele, bo zamontowałem je pilotowi i siedziałem w nich ze 2 razy ale wydaje mi się że klasyczne 3 pkt Schrotty są o niebo porządniejsze i wygodniejsze. Te które ja mam na pewno rozpinają się z tyłu, natomiast Sabelty raczej nie. Chyba że jestem ślepy. |
ciekawe, bo na zdjęciach to sabelty wyglądają dużo lepiej niż schrotty. Ja nie widziałem tych Piotrkowych, tylko on mówił ze ma takie same jak griffin a on am rozpinane. TO może chcesz sprzedać te które masz rozpinane |
Nie, ale mogę Ci tanio sprzedać te gówniane Sabelty Mają fajną ori naszywke i ładnie się nazywają. Generalnie lans jak hói
Tomcat napisał/a: | Nie, ale mogę Ci tanio sprzedać te gówniane Sabelty Mają fajną ori naszywke i ładnie się nazywają. Generalnie lans jak hói |
ale jak nie sa rozpinane to na hói mi one
ps. a jaka cena za te sabelty ?? bo mam pewien pomysł....??
i daj mi do siebie nr. telefonu bo mam jeszcze jedna sprawe, ale gdzies mi Twój nr przepadł jak zmieniałem telefon.
wasq - Pią 23 Kwi, 2010
mam 3 calowe niebieskie z klamra centralna 5 pkt (piaty pas musze odebrac od kumpla)
Janusz - Pią 23 Kwi, 2010
wasq napisał/a: | mam 3 calowe niebieskie z klamra centralna 5 pkt (piaty pas musze odebrac od kumpla) |
ale sa rozpinane za fotelem ?? raczej nie no i tam każdy z 5 opasów wpinasz osobno do tej klamry a mi chodzi o to żeby było takie wpięcie ja w zwykłych pasach.
|
|
|