To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [K] Pasy szelkowe 3pkt bądź 4pkt

Janusz - Czw 22 Kwi, 2010
Temat postu: [K] Pasy szelkowe 3pkt bądź 4pkt
Panowie poszukuje pasów 3pkt badz 4pkt ale koniecznie takich zapinanych z przodu na jedna klamrę oraz rozpinany z tyłu za kubłem. Wiem ze dokładnie takie pasy o jakich mówię robi Sabelt i takie tez najchętniej bym przygarną :D Ostatnio Pioterk sprzedał takie Tomcatowi, a do sprzedania ma je griffin ale on, ma niekompletne ;/ Wiec może jeszcze komuś gdzieś takie leżą w szafie, może ktoś gdzieś na jakimś forum sprzedaje. A może tomcat chce odsprzedać. Oczywiscie nie muszą być sabelty, ale muszą to być pasy odpinane z tyłu za fotelem.
Anonymous - Czw 22 Kwi, 2010

A szukałeś takiego samego mocowanie jakiego brakuje w tych moich ?

nie mogę znaleźć nawet takich pasów a co dopiero takiego samego mocowania ;/
Tomcat - Czw 22 Kwi, 2010
Temat postu: Re: [K] Pasy szelkowe 3pkt bądź 4pkt
Janusz napisał/a:
może tomcat chce odsprzedać

Chce odsprzedać, bo są mega gówniane i na pewno do dupy się w nich jeździ. Osobiście nie wiem za wiele, bo zamontowałem je pilotowi i siedziałem w nich ze 2 razy :devil: ale wydaje mi się że klasyczne 3 pkt Schrotty są o niebo porządniejsze i wygodniejsze. Te które ja mam na pewno rozpinają się z tyłu, natomiast Sabelty raczej nie. Chyba że jestem ślepy.

Tomcat napisał/a:
Chce odsprzedać, bo są mega gówniane i na pewno do dupy się w nich jeździ. Osobiście nie wiem za wiele, bo zamontowałem je pilotowi i siedziałem w nich ze 2 razy :devil: ale wydaje mi się że klasyczne 3 pkt Schrotty są o niebo porządniejsze i wygodniejsze. Te które ja mam na pewno rozpinają się z tyłu, natomiast Sabelty raczej nie. Chyba że jestem ślepy.

ciekawe, bo na zdjęciach to sabelty wyglądają dużo lepiej niż schrotty. Ja nie widziałem tych Piotrkowych, tylko on mówił ze ma takie same jak griffin a on am rozpinane. TO może chcesz sprzedać te które masz rozpinane :)

Tomcat - Czw 22 Kwi, 2010

Janusz napisał/a:
Tomcat napisał/a:

ciekawe, bo na zdjęciach to sabelty wyglądają dużo lepiej niż schrotty. Ja nie widziałem tych Piotrkowych, tylko on mówił ze ma takie same jak griffin a on am rozpinane. TO może chcesz sprzedać te które masz rozpinane :)

Nie, ale mogę Ci tanio sprzedać te gówniane Sabelty :P Mają fajną ori naszywke i ładnie się nazywają. Generalnie lans jak hói ;D

Tomcat napisał/a:
Nie, ale mogę Ci tanio sprzedać te gówniane Sabelty :P Mają fajną ori naszywke i ładnie się nazywają. Generalnie lans jak hói ;D

ale jak nie sa rozpinane to na hói mi one

ps. a jaka cena za te sabelty ?? bo mam pewien pomysł....?? :D

i daj mi do siebie nr. telefonu bo mam jeszcze jedna sprawe, ale gdzies mi Twój nr przepadł jak zmieniałem telefon.

wasq - Pią 23 Kwi, 2010

mam 3 calowe niebieskie z klamra centralna 5 pkt (piaty pas musze odebrac od kumpla)
Janusz - Pią 23 Kwi, 2010

wasq napisał/a:
mam 3 calowe niebieskie z klamra centralna 5 pkt (piaty pas musze odebrac od kumpla)

ale sa rozpinane za fotelem ?? raczej nie :P no i tam każdy z 5 opasów wpinasz osobno do tej klamry ;p a mi chodzi o to żeby było takie wpięcie ja w zwykłych pasach.