Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - Honda Accord 1.8 2001 czarny sedan
Walle - Pią 23 Kwi, 2010 Temat postu: Honda Accord 1.8 2001 czarny sedan http://www.allegro.pl/ite..._prywatnie.html
Jeśli ktoś z rodziny lub znajomych poszukuje super zadbanej japońskiej limuzyny w podobnych pieniądzach to zapraszam do rozmowy.
Wszystko uczciwie opisane w aukcji. Wszelkie dodatkowe pytania 516 444 894 lub PW
Cena jest uczciwa, bo:
- są dwa prawie nowe komplety opon
- auto jest bezwypadkowe
- jest po kompletnym przeglądzie (14.IV) i nie trzeba dokładać ani złocisza
- wiem co sprzedaję i nie mam jakiegoś wielkiego ciśnienia (tylko chęć zmiany )
Oczywiście możemy coś tam pogadać o pieniądzach, ale bez przesady.
Polecam, bo mało jest takich biznesmenów jak ja, którzy chcą oddać auto po zrobieniu w nim wszystkiego co tylko możliwe
Michał - Pią 23 Kwi, 2010
Phi, panie
Ja mam kjupe w mniejszej kasie
A kjupe, to kjupe
Walle - Pią 23 Kwi, 2010
Synek napisał/a: | Phi, panie
A kjupe, to kjupe |
Aha. Nie mogę dyskutować z takimi argumentami. A jak dołożysz kilka tysi to masz nową Pandę. Mniej więcej taki sposób myślenia, rozumiem.
iQ - Sob 24 Kwi, 2010
Walle napisał/a: |
Aha. Nie mogę dyskutować z takimi argumentami. A jak dołożysz kilka tysi to masz nową Pandę. Mniej więcej taki sposób myślenia, rozumiem. |
nie bierz wszystkiego na powaznie, nie widziales reszty tematow w dziale sprzedaz?
Ale Synek ma po czesci racje, kjupe to jednak wiekszy lans a jak 18ki wsiadaja do tylu to otwieraja gwiezdne wrota
Bart - Sob 24 Kwi, 2010
wydaje mi się, że kupe nie jest na tym forum dobrze widziane, nazwa zbyt nawiązuje do fekalnych tematów...
Michał - Nie 25 Kwi, 2010
Walle napisał/a: | Synek napisał/a: | Phi, panie
A kjupe, to kjupe |
Aha. Nie mogę dyskutować z takimi argumentami. A jak dołożysz kilka tysi to masz nową Pandę. Mniej więcej taki sposób myślenia, rozumiem. |
zartowalem pzecie
Walle - Pon 26 Kwi, 2010
spoko Po Twojej sugestii poprawiłem nieco cenę - 22.999 PLN, tak hipermarketowo , ale realnie i uczciwie moim zdaniem...
Auto po pełnym wiosennym przeglądzie. Nie wymaga złamanego szeląga wydatków. Wlożyłem 1.500 plnów (jak nie dostanę normalnej, dobrej kaski to zostanie ze mną....)
Dla ciekawskich - chciałbym kombi, bo kolejny potomek mi się szykuje i ciasno się pakować na wszelkie wyjazdy....
|
|
|