wystawiony jest za 39 000 PLN ale jak dla mnie i hh.org 36 500 pln
z tego co wiem to nie bity na milon procent .
nr VIN VF1CR1N0636169871Ryba - Pon 10 Maj, 2010 Dobra cena Grzes.
Wiadomo co robione ?Grzesiek VTS - Pon 10 Maj, 2010 z tego co wiem to nie bity na milon procent .
FELGI do tylu sa bo mu zajebali wiec jest wsio oki z tym clio.
nr VIN VF1CR1N0636169871Grzesiek VTS - Pon 10 Maj, 2010
Ryba napisał/a:
Dobra cena Grzes.
Wiadomo co robione ?
łykasz dobra cenka iQ - Pon 10 Maj, 2010 w hiszpanii ciezko kupic zadbanego sporta ponizej 13.000€ wiec cena tutaj daje jednak do myslenia Michał - Pon 10 Maj, 2010 od tej ceny trzeba odjąc jeszcze pare tyśków - handlarzyna musi zarobić
zdjęcia raczej odstraszająVlodarsky - Wto 11 Maj, 2010
Synek napisał/a:
zdjęcia raczej odstraszają
czemu ? zapomnieli w PSie zrobić i dlatego ? Zdjęcia jak zdjęcia - na takim placu raczej nie bawią się w wylewania wiader plaka jak w komisach.Walle - Wto 11 Maj, 2010
Vlodarsky napisał/a:
Synek napisał/a:
czemu ? zapomnieli w PSie zrobić i dlatego ? Zdjęcia jak zdjęcia - na takim placu raczej nie bawią się w wylewania wiader plaka jak w komisach.
tak, bo nie ma zdjęć z tylnej kanapy przy położonych na maxa fotelach - moje ulubione Michał - Wto 11 Maj, 2010
Vlodarsky napisał/a:
Synek napisał/a:
czemu ? zapomnieli w PSie zrobić i dlatego ? Zdjęcia jak zdjęcia - na takim placu raczej nie bawią się w wylewania wiader plaka jak w komisach.
k.u.r.w.a LOL ....
nie będe z tobą tutaj dyskutować jeśli nie widzisz różnicy w aukcji tego clio a np:
http://upload.allegro.pl/...lekcjonera.htmlRyba - Wto 11 Maj, 2010 Moim zdaniem Marek ma racje - wyznacznikiem stanu samochodu nie jest to jakie są zdjęcia. Prawda jest taka, że jeśli ktoś szuka super zadbanego samochodu, to musi sobie go super dokładnie sprawdzić, bez względu na to czy ma zdjęcia "od kolekcjonera" aparatem 20 mpx.
Pozatym niektórzy ludzie najzwyczajniej w świecie nie mają czasu żeby bawić się w niewiadomo jakie opisy samochodów.GeKo - Wto 11 Maj, 2010 Jakbym był zainteresowany to bym pytał czemu klapka od bezpieczników jest wyciągnięta anjas - Wto 11 Maj, 2010
iQ... napisał/a:
w hiszpanii ciezko kupic zadbanego sporta ponizej 13.000€ wiec cena tutaj daje jednak do myslenia
euro teraz tanie Vlodarsky - Wto 11 Maj, 2010
Synek napisał/a:
k.u.r.w.a LOL ....
nie będe z tobą tutaj dyskutować jeśli nie widzisz różnicy w aukcji tego clio a np:
100-200 samochodów na placu - zrób im wszystkim po 50 zdjęć. Umyj je wszystkie, umyj silniki, nasmaruj plastiki, nawoskuj wszystkie i zrób piękne ogłoszenia.
Na takich placach samochody nie jeżdżą Michał... tam nikt nie szuka od nich kluczy tylko podjeżdża widlakiem i przewozi w inne miejsce...GeKo - Wto 11 Maj, 2010 agriiMichał - Wto 11 Maj, 2010 możliwe możliwe
chodzi mi o "polskie" podejscie
http://www.roadstery.pl/_page/index.php
o! można mieć "piękny" komis ? mozna'
zdjecia, porządek, obsługa ...