Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [S] Felgi Speedline - Citroen Saxo VTS - 4x108 15'' + opony
Anonymous - Śro 19 Maj, 2010 Temat postu: [S] Felgi Speedline - Citroen Saxo VTS - 4x108 15'' + opony Będę mieć do sprzedania za 2 tygodnie oryginalne felgi do Citroena Saxo VTS z oponami BF Goodrich G-Force 195/45/15
Ceny póki co nie podaję, dokładnie jeszcze sam nie wiem. Ogłoszenie bardziej pilotażowe, ponieważ zastanawiam się co zrobić, czy zostawić sobie te opony a felgi sprzedać czy ktoś może będzie chętny raczej na całość?
Dokładną cenę podam jak porobie zdjęcia i dokładnie te felgi obejrze aby nie było jakiegoś zgrzytu poźniej, ale myślę że cena będzie na poziomie 500-700zł.
Póki co to jest to taki wzór:
* obrazek przykładowy
Felgi jezdzily we Włoszech, w Polsce ok. 150km na nich zrobiłem i nic złego nie zaobserwowałem. Jakichś rys, uszerbień raczej też nie ma.
Opony 2 szt które są obecnie z tyłu są w bdb stanie, sporo tego bieżnika, natomiast przód tak raczej dotarty. Myślę że na to lato wystarczy to spokojniejszej jazdy.
Grzesiek VTS - Śro 19 Maj, 2010
tzn przykladowy ale to Moja SAXO
kurwa wszyscy sie upierdolili na to zdjecie masakra ......
tzn za zdjecia pobieram oplaty od foty 50 zl....
Anonymous - Śro 19 Maj, 2010
heh, to ja swojego kupiłem na bazie tego zdjęcia, bo takie też mi gościu podesłał właśnie jako przykładowe:)
Tak na marginesie to jak te światła świecą? Chodzi mi nie o to, czy ładnie wygladaja reflektory tylko jak droga jest oświetlona, jak w deszczu itd itd.?
Grzesiek VTS - Czw 20 Maj, 2010
Normalnie swiecily tak ze nie widzialem zmiany.
a podac nr konta
Anonymous - Czw 20 Maj, 2010
a dużo worków złota takie?:)
troche roboty podkladu i lakieru
Anonymous - Czw 20 Maj, 2010
już znam całe know how może coś pomyyśle w tym kierunku w wakacje.
A tymczasem....nie chcesz kupić felg?:) heh
jarek-malopolska - Czw 20 Maj, 2010
Grzesiek coś to podejrzane jest z tymi twoimi fotkami.. za częsco się pojawiają
kurcze widocznie jest idealny
jarek-malopolska - Pią 21 Maj, 2010
moze tak byc
|
|
|