To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [S] Felgi Speedline - Citroen Saxo VTS - 4x108 15'' + opony

Anonymous - Śro 19 Maj, 2010
Temat postu: [S] Felgi Speedline - Citroen Saxo VTS - 4x108 15'' + opony
Będę mieć do sprzedania za 2 tygodnie oryginalne felgi do Citroena Saxo VTS z oponami BF Goodrich G-Force 195/45/15

Ceny póki co nie podaję, dokładnie jeszcze sam nie wiem. Ogłoszenie bardziej pilotażowe, ponieważ zastanawiam się co zrobić, czy zostawić sobie te opony a felgi sprzedać czy ktoś może będzie chętny raczej na całość?

Dokładną cenę podam jak porobie zdjęcia i dokładnie te felgi obejrze aby nie było jakiegoś zgrzytu poźniej, ale myślę że cena będzie na poziomie 500-700zł.

Póki co to jest to taki wzór:

* obrazek przykładowy

Felgi jezdzily we Włoszech, w Polsce ok. 150km na nich zrobiłem i nic złego nie zaobserwowałem. Jakichś rys, uszerbień raczej też nie ma.
Opony 2 szt które są obecnie z tyłu są w bdb stanie, sporo tego bieżnika, natomiast przód tak raczej dotarty. Myślę że na to lato wystarczy to spokojniejszej jazdy.

Grzesiek VTS - Śro 19 Maj, 2010

tzn przykladowy ale to Moja SAXO ;p

kurwa wszyscy sie upierdolili na to zdjecie masakra ......

tzn za zdjecia pobieram oplaty od foty 50 zl....

Anonymous - Śro 19 Maj, 2010

heh, to ja swojego kupiłem na bazie tego zdjęcia, bo takie też mi gościu podesłał :) właśnie jako przykładowe:)

Tak na marginesie to jak te światła świecą? Chodzi mi nie o to, czy ładnie wygladaja reflektory tylko jak droga jest oświetlona, jak w deszczu itd itd.?

Grzesiek VTS - Czw 20 Maj, 2010

Normalnie swiecily tak ze nie widzialem zmiany.

a podac nr konta :>

Anonymous - Czw 20 Maj, 2010

a dużo worków złota takie?:)

troche roboty podkladu i lakieru :]
Anonymous - Czw 20 Maj, 2010

już znam całe know how ;) może coś pomyyśle w tym kierunku w wakacje.

A tymczasem....nie chcesz kupić felg?:) heh

jarek-malopolska - Czw 20 Maj, 2010

Grzesiek coś to podejrzane jest z tymi twoimi fotkami.. ;D za częsco się pojawiają :lol2:

kurcze widocznie jest idealny :rotfl:
jarek-malopolska - Pią 21 Maj, 2010

moze tak byc ;D