Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - JEEP GRAND CHEROKEE LIMITED 5.9 L
strick - Czw 20 Maj, 2010 Temat postu: JEEP GRAND CHEROKEE LIMITED 5.9 LZnajomy ma do sprzedania takie o to cacko.
Prośba, żeby przekazać to ogłoszenie dalej, może ktoś będzie zainteresowany.
Auto nie było myte, jest w ciągłej eksploatacji.
JEEP GRAND CHEROKEE LIMITED 5.9 L 1998r 247 KM, przebieg 189tyś km, cena
17800.
4WD, ABS, Alufelgi, Centralny zamek, Elektryczne lusterka, Elektryczne
szyby, Hak, Immobilizer, Klimatyzacja, Komputer pokładowy, Kontrola trakcji,
Lakier metallic, Poduszka powietrzna, Radio+CD, Skórzana tapicerka,
Tempomat, Wspomaganie kierownicy i wiele innych dodatków.
Bezwypadkowy (badana była miernikiem powłoka lakieru na całym aucie),
zarejestrowany w Polsce, kraj pochodzenia Szwajcaria, faktura Vat, po
wymianie filtrów, olejów,
tel kontaktowy: 602298900
CHRZANEK - Czw 20 Maj, 2010
strick napisał/a:
5.9 L 247 KM
To ile ma z litra ???M - Czw 20 Maj, 2010
CHRZANEK napisał/a:
strick napisał/a:
5.9 L 247 KM
To ile ma z litra ???
42 konie drogi Radosławiebizon - Czw 20 Maj, 2010 kosiarka hondy by go zawstydzila niczym turbodymomen
ale do bujaki zacna szafa CHRZANEK - Czw 20 Maj, 2010
eM napisał/a:
42 konie drogi Radosławie
Niezły wynik.GeKo - Czw 20 Maj, 2010 Swego czasu miałem okazję się takim pobujać, jako autostradowóz przyjemny. ponadto, nie hamuje, nie skręca. ale na wyjazddach na rajdy się sprawdzał Michał - Czw 20 Maj, 2010 widać że dobrej jakości skóra
a tak na poważnie, ciekaw jestem jak takie fury schodzą w polsza. W końcu to wielki silniorbizon - Czw 20 Maj, 2010
Synek napisał/a:
a tak na poważnie, ciekaw jestem jak takie fury schodzą w polsza. W końcu to wielki silnior
LPG power M - Czw 20 Maj, 2010 Ja już temat zostanie doładowany odpowiednią ilością wypowiedzi eksperckich dodam do FAQJaco - Czw 20 Maj, 2010 Temat postu: Re: JEEP GRAND CHEROKEE LIMITED 5.9 L
strick napisał/a:
5.9 L
To na stary kontynent wypuszczali takie czołgi ??strick - Czw 20 Maj, 2010 Nie wiem czy w PL, ale jak widać w CH tak k-mart - Czw 20 Maj, 2010 w CH jezdzi pelno wielko-litrazowych samochodow.
Wynika to z podatkow drogowych oraz oplaty ubezpieczeniowej, ktore licza sie n.p. calkiem inaczej niz w D.
Stojac lepiej finansowo, z marszu yebnal bym sobie jakies e39 4.4 jako dupowoz.Jaco - Pią 21 Maj, 2010 a tak z czystej ciekawości ile takie cudu średnio pali ? dzik - Pią 21 Maj, 2010
CHRZANEK napisał/a:
eM napisał/a:
42 konie drogi Radosławie
Niezły wynik.
Tylko ze kity na 100KM z litra mozna w kraju producenta kupic w kazdym supermarkecie.Młody Papież - Pią 21 Maj, 2010 za dolary?